Horoscop zilnic. Marti, 17 noiembrie

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 07:00
7569 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 17 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In cursul acestei zile vei participa la o intalnire foarte importanta, alaturi de cateva personalitati. Daca dispui de un buget consistent, ar fi o idee buna sa iti achizitionezi o tinuta noua pentru ca in astfel de circumstante, prima impresie chiar conteaza!

TAUR

Daca te-ai saturat sa faci mereu aceleasi lucruri, ar trebui sa iti acorzi mai multa libertate si sa renunti la o parte din regulile pe care te chinui sa le respecti! Nu se va intampla o tragedie daca de exemplu vei merge pe jos la serviciu, sau vei petrece cateva ore in parc, in compania unei lecturi placute!

GEMENI

Ziua va incepe excelent pentru tine dar in jurul pranzului, e posibil sa primesti o veste care sa iti perturbe echilibrul. Daca e vorba de anumite analize care ti-au iesit prost, inainte de a te panica, ar fi bine sa le refaci la un alt laborator!

RAC

Ai nevoie sa te deconectezi de la problemele de la locul de munca, iar cea mai buna modalitate pentru a face asta este sa iti iei concediu! Cauta o destinatie mai retrasa si renunta la e-mail sau telefonul mobil, macar pentru o perioada!

LEU

Esti o persoana curajoasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui in pericol integritatea! Inainte de a rosti vorbe grele sau inainte de a reactiona violent, trebuie sa analizezi balanta puterii! Altfel, risti sa ai doar de suferit!

FECIOARA

Acorda mai multa atentie propriei persoane si din cand in cand, rasfata-te! Starea ta fizica dar si cea psihica au avut de suferit recent, iar o pauza va fi binemeritata!

BALANTA

Daca esti in asteptarea unei decizii judecatoresti, sau a unui raspuns definitiv din partea altei autoritati a statului, astazi se va incheia incertitudinea. Indiferent de rezultat, trebuie sa il accepti ca atare si sa iti coordonezi conduita pe mai departe, in functie de acesta.

SCORPION

Partenerul tau de viata nu este tocmai in apele sale, iar acest lucru se reflecta in relatia voastra. Nu te grabi sa il iei la rost chiar daca esti manat/a de acest impuls! O solutie mai buna ar fi de exemplu, sa discuti deschis cu acesta!

SAGETATOR

Azi vei negocia la sange conditiile unei intelegeri foarte importante pentru tine. Daca te vei grabi sa iei decizii, ori daca te vei lasa vrajit/a de cifre, s-ar putea sa pierzi din vedere esentialul!

CAPRICORN

O ruda apropiata iti va oferi astazi un sfat foarte pretios. Chiar daca momentan nu ii vei acorda importanta, atunci cand vei fi pus/a in fata unei situatii mai dificile, iti vei aminti de respectiva indrumare.

VARSATOR

Dimineata va fi destul de dificila pentru tine, mai ales la locul de munca. Avand foarte multe termene-limita de respectat, o sa sari anumite etape iar rezultatul muncii tale va lasa de dorit din punct de vedere calitativ. Incearca pe viitor sa nu mai repeti aceeasi eroare!

PESTI

Un telefon primit intr-un moment neasteptat al zilei te va umple de bucurie. Poate fi vorba de castigarea unui premiu sau de primirea unei sentinte favorabile. Traieste acest moment unic alaturi de jumatatea ta!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020