Horoscop zilnic. Marti, 15 decembrie

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 07:00
8179 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 15 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua aceasta va fi extrem de importanta pentru tine avand in vedere ca astazi vei afla un raspuns mult asteptat. Daca e vorba de anumite analize de sanatate care nu ti-au iesit tocmai bine, nu te ingrijora peste masura! Cu siguranta iti vei reveni la normal daca urmezi tratamentul medicamentos recomandat!

TAUR

Traversezi o perioada foarte buna din punct de vedere emotional dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa ai incredere deplina in partenerul tau! Ramai la fel de alert/a si suspicios/suspicioasa! Pe seara, o persoana draga iti va face o vizita surpriza!

GEMENI

Daca te vei simti ciudat astazi, trebuie sa mergi rapid la medic! Chiar daca ai multe probleme de rezolvat la job, nimic nu poate fi mai important decat sanatatea ta! Invata sa te protejezi!

RAC

Nu o duci prea bine din punct de vedere material si din aceasta cauza, te vezi cumva nevoit/a sa respingi multe din propunerile prietenilor tai. Chiar daca e dificil sa ramai cumva pe dinafara, trebuie sa gandesti pozitiv si sa realizezi ca aceasta situatie este doar temporara. Roata se va intoarce curand!

LEU

Unul dintre prietenii tai iti va da o veste astazi care te va lasa complet descumpanit/a. Daca e vorba de o nunta sau de aparitia unui copil, incearca macar sa mimezi fericirea! Nu e momentul potrivit acum ca sa faci un exces de sinceritate!

FECIOARA

Petreci foarte mult timp pe canapea sau cu ochii in laptop/telefonul mobil. Ca sa nu te ingrasi, e necesar sa faci mai multa miscare si sa mananci mai sanatos. Incepe cu micile schimbari: de exemplu, poti merge pe jos la serviciu si sa renunti complet la lift!

BALANTA

Persoana de langa tine traverseaza o perioada mai dificila si din aceasta cauza, se comporta tot mai urat. Decat sa o critici, incearca mai bine sa o intelegi si sa te pui in pielea ei. Atat timp cat veti continua sa dialogati, inca mai exista speranta pentru voi!

SCORPION

Daca in prima parte a zilei vei fi destul de relaxat/a, lucrurile se vor precipita dupa pranz. Incearca sa arati ca esti stapan/a pe propria persoana si ca nu te mai lasi usor impresionat/a! Dupa ce vei pleca de la locul de munca, trebuie sa te detasezi complet ca sa nu duci acasa din problemele profesionale!

SAGETATOR

Chiar daca mai sunt destule zile pana la Craciun, nu vrei sa lasi nimic pe ultima suta de metri si te hotarasti sa pornesti chiar azi in cautarea de cadouri. Nu te gandi la bani, o sa iti refaci economiile luna viitoare! Important e sa gasesti ceva inspirat care sa le aduca zambetul pe buze celor dragi!

CAPRICORN

Un eveniment neprevazut te va scoate din amorteala si iti va pune serios sangele in miscare. Incearca sa dai dovada de calm si sa nu actionezi instinctiv! Daca simti nevoia, aminteste-ti ca poti apela la sfaturile celor care au mai trecut prin experiente similare!

VARSATOR

Nu ti-ai gestionat deloc bine economiile in ultima perioada, iar asta se va vedea foarte evident astazi. Nu te-ai saturat sa ceri mereu bani cu imprumut de la altii? Fa o schimbare rapida! Trebuie sa renunti la cheltuielile inutile si sa inveti sa economisesti!

PESTI

Pentru tine, ziua aceasta va fi destul de reusita atat din punct de vedere personal cat si profesional. Daca te simti increzator/increzatoare, acum e momentul pentru a semna acel contract important! E foarte probabil ca partea adversa sa simta ca esti stapan/a pe situatie si sa dea dovada de mai multa flexibilitate!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic , #Horoscop 2020