Horoscop zilnic. Marti, 14 iulie

Marti, 14 Iulie 2020, ora 07:00
7773 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 14 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Bunatatea deschide multe usi, in special pe plan sentimental. Desi o duci bine cu dragostea, ziua de astazi va fi plina de dispute pe probleme economice, iar buna dispozitie iti va fi afectata.

TAUR

Nu te implica in iubiri complicate. In ceea ce priveste banii, profita de orice oportunitate pentru a-ti creste venitul. Interesul pentru munca va reveni datorita unui proiect mai vechi. Viziteaza un oftalmolog, e posibil sa ai probleme cu vederea.

GEMENI

Trebuie sa iti faci putina ordine in viata ta sentimentala. In ceea ce priveste banii, astrele iti recomanda cumpatare si economie. Compara intotdeauna preturile inainte de a achizitiona ceva.

RAC

Deciziile pe care le vei lua in ceea ce priveste dragostea vor fi cele corecte. Cu toate acestea, pe plan financiar, asteptarile tale nu vor fi atinse. Nu abuza de forma ta fizica si incearca sa te odihnesti cat mai mult!

LEU

Daca esti implicat/a intr-o relatie care nu te mai satisface, nu ezita sa iei in considerare despartirea. In ceea ce priveste cariera, daca vrei sa evoluezi, trebuie sa faci fata unor provocari. E posibil sa te alegi cu o alergie, dar acest lucru nu te va impiedica sa duci o viata normala.

FECIOARA

Gaseste o modalitate de a petrece mai mult timp cu partenerul/a de viata. De asemenea, bucura-te de independenta financiara pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Ai succes la studiu sau la locul de munca.

BALANTA

Ai grija ca monotonia sa nu puna stapanire pe relatia in care esti implica/a. E posibil sa ai succes la jocurile de noroc. La locul de munca e necesar sa depui mai multe eforturi pentru a obtine rezultatele dorite.

SCORPION

Astazi vei avea surprize in legatura cu o relatie in care nu ai prea mare incredere. Norocul este de partea ta. La locul de munca, vei fi invitat/a sa participi la proiecte interesante. Stresul ar putea fi cauza problemelor de stomac cu care te confrunti.

SAGETATOR

Totul merge bine in familie, acasa si in viata amoroasa. In ceea ce priveste banii, nu ezita sa iei decizii putin mai riscante. Acestea iti pot aduce mari avantaje. Este un moment bun pentru a renunta la un obicei prost.

CAPRICORN

Stii ca cel/cea de langa tine nu renunta niciodata, asadar de ce sa insisti intr-o confruntare pe care oricum o va castiga? Chiar daca ai dreptate, zi ca el/ea si fa ca tine! Cu intuitia ta, vei avea mare noroc la jocurile de noroc.

VARSATOR

Este o zi ideala pentru a te bucura de dragoste. Cu toate acestea, obsesia ta pentru bani te poate determina sa faci unele greseli. Sfatul zilei este sa renunti la fumat sau la orice astfel de viciu, daca este cazul!

PESTI

Astazi ar trebui sa clarifici orice neintelegere cu partenerul/a. In ceea ce priveste banii, esti norocos/oasa in tot ce faci. Apar tensiuni la locul de munca din cauza faptului ca nu reusesti sa iti infranezi impulsivitatea.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #noroc, #bani , #Horoscop 2020