Horoscop zilnic. Marti, 13 aprilie

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 07:00
7065 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 13 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In dragoste, s-ar putea sa primesti vesti bune astazi. Din punct de vedere financiar, fii prudent/a si nu te grabi. Siguranta locului de munca poate fi privita cu optimism. Vei avea suficienta energie cat sa faci fata oricarui eveniment neprevazut.

TAUR

Poti trai o poveste de dragoste fascinanta astazi. Dar, ramai totusi cu picioarele pe pamant. Trebuie sa economisesti o parte din venit. Fa diferite cursuri pentru a-ti imbogati venitul, te vor ajuta in cariera. Cu sanatatea stai bine, dar nu lasa garda jos!

GEMENI

Respira adanc inainte de a spune ceva incomod partenerului/ei. Din punct de vedere financiar, iti merge destul de bine. Castigi increderea sefilor si colegilor. Nu stai prea bine la capitolul energie.

RAC

Beneficiezi de tot sprijinul celor dragi. Este o zi buna pentru intelegeri financiare. La locul de munca vei simti entuziasm ca la inceput. Nu ai prea multa energie, ai nevoie de odihna.

LEU

Abordezi cu usurinta sexul opus astazi. Bucura-te mai mult de banii pe care ii castigi. La locul de munca, tot ce iti propui va merge vine. Astazi este ziua perfecta pentru a incepe sa citesti acea carte pe care ti-o doresti atat de mult.

FECIOARA

Fii atent/a la acea persoana de care nu esti atras/a in prezent. In ceea ce priveste banii, poti trai cu mai putin decat ai avut. Bucuria si optimismul devin parte a vietii tale.

BALANTA

Cei din jur vor incerca sa te faca fericit/a. Urmeaza sfaturile celorlalti si, astfel, vei evita sa pierzi bani. La locul de munca, perspective bune de a incheia afaceri promitatoare. Sanatatea iti poate crea mici probleme.

SCORPION

Astazi vei intampina probleme cu cineva care te ajuta sa castigi bani. La locul de munca vor aparea oportunitati interesante. Schimba-ti dieta si nu abuza de grasimi!

SAGETATOR

In timpul unui eveniment, cineva te poate atrage nespus de mult. Gestioneaza-ti cu o mai mare atentie banii pe care ii castigi, cheltuiesti prea mult pe distractie si calatorii.

CAPRICORN

Pe plan sentimental va domni incertitudinea. In ceea ce priveste banii, nu depasi limita. Comporta-te ca semenii tai, sa iesi in evidenta nu este intotdeauna un lucru bun. Sa te odihnesti mai mult e singura modalitate de a te simti bine.

VARSATOR

Daca simti tentatia de a flirta, fii atent/a astazi. O suma de bani importanta iti intra in conturi. Obtii atentia sefilor si s-ar putea sa fii promovat/a. Atat de mult stres iti poate cauza probleme cu stomacul.

PESTI

Ai incredere in dragoste si in oamenii din jurul tau. Primesti o suma de bani pentru un comision. La locul de munca, nu fi atat de increzator/oare, pentru ca s-ar putea sa ai probleme! O plimbare de seara iti poate limpezi mintea.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic