Horoscop zilnic. Marti, 10 noiembrie

Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 07:00
8663 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 10 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Prima parte a zilei va fi chiar anosta pentru tine, dar asta nu trebuie sa te intristeze ori sa te ingrijoreze. Din contra, poti profita de liniste si sa iti reincarci bateriile. Seara se anunta a fi extrem de agitata...

TAUR

Simti ca anumiti colegi te evita? E firesc sa se intample asta daca i-ai tratat cu superioritate...e cazul sa renunti la atitudinea aceasta si sa dai dovada de mai multa empatie!

GEMENI

Astazi vei interactiona cu un personaj destul de ciudat, care iti poate influenta viitorul. Daca nu ai incredere in vorbele acestuia, cel mai bine este sa nu ii impartasesti secretele tale ori ale apropiatilor! Limiteaza-te la strictul necesar!

RAC

E posibil ca astazi sa te confrunti cu o durere de cap, sau o crestere inexplicabila a tensiunii. Evita sa faci eforturi fizice sustinute si daca ai posibilitatea, invoieste-te de la job! Nu e cazul sa faci pe eroul/eroina!

LEU

Astazi vei mesteri ceva pentru casa si spre surprinderea ta, vor fi multi cei car vor dori sa iti acorde o mana de ajutor. Ca sa ii tii alaturi, impartaseste-le ceva din secretele tale! Sigur vor fi incantati sa le auda!

FECIOARA

Daca te-ai saturat sa apelezi mereu la altcineva atunci cand vine vorba de bani, e clar ca trebuie sa iti schimbi job-ul. Totusi, conform proverbului, nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard! Prezinta-ti demisia doar atunci cand esti sigur/a de alternativa!

BALANTA

Daca esti parinte, ziua aceasta va fi despre copilul/copiii tai. Practic, un episod in care sunt acestia implicati te va marca destul de mult si iti va ocupa timpul. Indiferent despre cum vei actiona, e esential sa dai dovada de seriozitate.

SCORPION

Simti ca ai nevoie de un imbold pentru a incepe chiar si cele mai banale lucruri? Atunci e clar: esti total lipsit/a de energie. Pentru a te revitaliza, o solutie ar fi sa petreci cat mai mult timp in compania unei persoane cu tonus bun.

SAGETATOR

Ziua aceasta va incepe destul de prost pentru tine, dar in jurul pranzului vei avea parte de o surpriza. Practic, atunci e posibil sa primesti verdictul in cazul unui proces indelungat, sau sa afli un secret bine-pazit, care iti poate aduce avantaje financiare. Da dovada de maturitate!

CAPRICORN

Priveste cu incredere spre viitor, si nu ezita sa iei anumite decizii drastice! Acum ai ajuns la maturitate si poti sa stabilesti singur/a ce e mai bine pentru tine, iar daca vor exista nemultumiti, nu trebuie sa iti pese catusi de putin!

VARSATOR

Azi vei asista la un spectacol destul de trist, oferit de majoritatea colegilor tai. Daca vei simti ca esti exclus/a din colectivitate, cel mai bine e sa le arati ca nu te lasi afectat/a!

PESTI

Ziua aceasta va fi destul de echilibrata pentru tine. Practic, dupa o perioada mai grea reusesti sa impaci atat planul personal al vietii tale cat si pe cel profesional. Tine-o tot asa!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020