Horoscop zilnic. Marti, 1 decembrie

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 07:00
6528 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 1 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca privesti mereu spre tine si ignori problemele altora ca si cand nu ar avea nicio importanta, vei ajunge sa te simti singur/a. Incepe sa te gandesti serios sa faci unele schimbari in viata ta.

TAUR

Daca cineva iti ofera sfaturi, nu iti acoperi urechile, pentru ca pot fi foarte utile. Astazi pot aparea dificultati din cauza comportamentului tau, in special pe plan amoros. Trebuie sa faci unele modificari.

GEMENI

Astazi va fi vorba despre bani, apare sansa de a investi, dar nu detii suma de care ai nevoie. Daca apelezi la un prieten apropiat in vederea unui imprumut, stabileste clar o data a returnarii.

RAC

Nu este o zi buna pentru cumparaturi, mai ales pentru lucruri de care nu ai nevoie sau de lux. In ceea ce priveste dragostea, exista cineva foarte interesat de tine si astazi va decide daca sa faca primul pas sau nu. Daca te invita, accepta sa iesi cu el si sa-l cunosti mai bine.

LEU

Daca ai fi aruncat o privire asupra trecutului pentru a-ti examina succesele, dar, mai ales, greselile, acum nu te-ai mai indoi de o anumita problema care te ingrijoreaza si asupra careia nu indraznesti sa te hotarasti. Fa-ti timp pentru a privi inapoi, nu vei regreta!

FECIOARA

Astazi te vei reintalni cu cineva din trecutul tau pe care l-ai uitat deja. Aminteste-ti ca nimic nu este intamplator si totul are un scop. Probabil ca trebuia sa clarifici ceva cu aceasta persoana si universul ti-a scos-o in cale.

BALANTA

Ai nevoie de odihna si de liniste astazi. Cu toate acestea, la locul de munca, nu te culca pe lauri si continua-ti activitatea ca si pana acum. Altfel, vei avea probleme.

SCORPION

In ceea ce priveste dragostea, s-ar putea sa te simti foarte atras/a de o persoana pe care tocmai ai cunoscut-o. Daca ai deja un partener, nu face greseala de a ceda tentatiei care este posibil sa iti apara in cale. Sa te distrezi astfel te poate costa scump.

SAGETATOR

Astazi poti primi o oferta de munca tentanta. Dar, daca te simti confortabil cu locul de munca actual, nu renunta la el doar pentru beneficiile financiare pe care ti le poate oferi. Poate ar trebui sa ramai acolo unde esti, dar cu stima de sine crescuta pentru propunerea care ti s-a facut.

CAPRICORN

In dragoste, iti lipseste curajul de a schimba lucrurile. Esti obsedat/a de o persoana care se joaca cu tine. Nu crezi ca ar trebui sa schimbi ceva? Intotdeauna ajungi in bratele oamenilor care actioneaza dupa aceleasi tipare. Si suferi!

VARSATOR

Nu ceda in fata dificultatilor pe care le vei intalni astazi. Sunt situatii normale, care apar tuturor. Trebuie sa ai curajul de a face fata problemelor mici si chiar celor mari. Adopta o atitudine pozitiva si totul va fi bine.

PESTI

Esti inconjurata de o multime de oameni valorosi, dar exista o persoana care incearca sa te traga in jos. Scoate-o din viata ta! In ceea ce priveste dragostea, astazi poti intalni o persoana cu adevarat deosebita.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020