Horoscop zilnic. Luni, 7 septembrie

Luni, 07 Septembrie 2020, ora 07:00
7671 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 7 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te bucuri de dragoste si vei fi mai romantic/a si mai senzual/a astazi. Nu vrei ca lucrurile care nu iti plac sa ramana la fel si vei face tot ce tine de tine pentru a le schimba.

TAUR

Astazi vei fi mai sociabil/a si iti va placea sa fii insotit/a, dar ar trebui sa fii mai constient/a de nevoile altora. Te vei simti prost daca relatiile te limiteaza.

GEMENI

Iti va fi dificil sa gasesti motivatia pentru a face cele mai grele sarcini, dar, odata ce o vei face vei fi perseverent/a. Nu te lasa controlat de confort si rutina si ai mai multa grija de sanatatea ta!

RAC

Daca relatia ta trece printr-un moment dificil, astazi il poti remedia daca acorzi mai multa atentie detaliilor mici. Vei fi mai capricios/oasa, iar acest lucru se va simti la buzunare.

LEU

Chiar daca nu ai chef, astazi va trebui sa te ocupi de unele probleme familiale sau interne. Ai rabdare pentru ca totul se va rezolva investind timp si fiind constant/a.

FECIOARA

Mintea ta este foarte activa si vei dori sa citesti, sa te informezi sau sa vorbesti despre subiecte de interes. Vei primi o vestea buna, iar in dragoste comunicarea va fi primordiala.

BALANTA

Le vei arata celor din familie ca iti pasa de ei, de exemplu, oferindu-le ceva de care au nevoie. Astazi, fii mai realist/a atunci cand iti faci planuri!

SCORPION

Desi nu iti vor lipsi oportunitatile sociale, acum vei aprecia foarte mult angajamentul si loialitatea celor dragi. Iti vei impartasi cele mai profunde ganduri cu oameni de incredere.

SAGETATOR

Este mai bine sa fii singur/a decat intr-o companie proasta, deoarece relatiile nesanatoase iti vor crea probleme inutile. Te vei bucura de orice calatorie pe care o faci acum.

CAPRICORN

Chiar daca esti lenes/a, nu este momentul sa nu te tii de promisiuni. Daca ai spus ca vei vizita un prieten sau un membru al familiei, tine-te de cuvant!

VARSATOR

Este important sa pastrezi armonia in relatiile tale, chiar daca la un moment dat poti iesi in pierdere. Astazi vei fi foarte prietenos/oasa si iti vei face cunostinte noi.

PESTI

Este o zi excelenta pentru a face o scurta excursie, poate, intr-un loc pe care il cunosti si pe care vrei sa-l vizitezi din nou. Va trebui sa depasesti lenea pentru a-ti indeplini obligatiile!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020