Horoscop zilnic. Luni, 6 iulie

Luni, 06 Iulie 2020, ora 07:00
8388 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 6 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai tendinta de a impartasi laurii gloriei cu altii, dar uneori pretul consta in decaderea ta. Incearca sa tii anumite lucruri doar pentru tine, pentru ca unele persoane s-ar putea sa aiba intentia de a-ti sabota succesul.

TAUR

Astazi gandul iti zboara la calatoria mult dorita. Visezi la locuri indepartate, peisaje spectaculoase si plaje de aur. Da semnalul de alarma si toti prietenii tai vor dori sa te insoteasca!

GEMENI

Latura ta pasionala va iesi in evidenta astazi. Ai putea fi indragostit/a de o persoana din cercul tau de prieteni sau de un coleg de serviciu. Desi nu pare nimic serios, distrati-va si bucurati-va de flirt. Orice poveste de dragoste adevarata incepe din joaca.

RAC

Plin/a de voie buna si amabil/a, nu ai niciun rival atunci cand vine vorba de seducerea persoanelor de sex opus. Vei avea atat de multi admiratori, incat iti va fi imposibil sa dai curs tuturor invitatiilor pe care le primesti.

LEU

In acest moment, nu esti suficient de curajos/oasa in ceea ce priveste relatiile tale. Daca nu depui eforturi, nu vei vedea niciodata si cealalta latura a puterii tale de seductie. Ar trebui sa iesi din rutina si sa incerci sa traiesti noi experiente.

FECIOARA

Esti cunoscut/a pentru modul tau de gandire si pentru dorinta ta permanenta de nou. Dar, din pacate, astazi nu va fi nimic despre asta. Prin urmare, ia serios in considerare sa te relaxezi alaturi de partener sau prieteni.

BALANTA

Astazi totul va fi minunat pentru tine, mai ales in domeniul iubirii. Nu rezista atractiei mai mult decat evidente pe care o simti pentru acea persoana speciala. Timpul de gandire s-a incheiat, acum e momentul sa treci la actiune.

SCORPION

Ar trebui sa vorbesti astazi cu toata sinceritatea de care esti capabil/a. Stii ca ai tendinta de a-ti asunde sentimentele si ca astepti mereu picatura care umple paharul. Insa, toate resentimentele pe care le acumulezi fara sa realizezi te impiedica sa fii fericit/a.

SAGETATOR

In ceea ce priveste iubirea, ai fost oarecum indecis/a in ultimul timp. Stii ca ratiunea si sentimentele nu se inteleg prea bine si iti este greu sa faci o alegere. Dragostea este foarte aproape de tine, asa ca deschide-ti ochii catre realitate.

CAPRICORN

Judecata iti poate fi perturbata de sentimente astazi. Prin urmare, ar trebui sa-ti dai seama ca este mai mult decat probabil ca perceptia ta asupra unei situatii sa creeze tensiuni in jur. Da dovada ca ai capacitatea de a discerne.

VARSATOR

Astazi te vei simti liber/a sa explorezi noi teritorii, in special in ceea ce priveste dragostea. Cu toate acestea, ar trebui sa fii foarte atent/a. Nu distruge ceea ce ai pentru o placere de moment!

PESTI

Din cand in cand este foarte importat sa le spui celor dragi ca ii iubesti si sa le multumesti pentru ca exista in viata ta. De cele mai multe ori ai tendinta de a uita sa-ti arati dragostea fata de ei. Gesturile mici si vorbele simple ii vor umple de bucurie.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #astre, #iubire, #dragoste, #noroc , #Horoscop 2020