Horoscop zilnic. Luni, 3 mai

Luni, 03 Mai 2021, ora 07:00
6041 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 3 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

A doua zi de Paste vine cu aventura si stimuli. Nu te teme, ziua nu te va dezamagi. Cineva intr-o pozitie de autoritate te poate surprinde placut. Atmosfera este prietenoasa si te vei simti bine fara efort.

TAUR

Curajul tau va aduce un ritm mai intens vietii tale amoroase. Ai putea incepe o aventura cu un sef, spre exemplu. E timpul sa renunti la timiditate si sa te lasi purtat/a de val!

GEMENI

Astazi ar putea aparea o ocazie neasteptata de a calatori. In mod similar, e posibil sa apara o oportunitate in dragoste. Va trebui sa pui intrebarile necesare inainte de a te implica intr-o relatie. Cu toate acestea, fii flexibil/a!

RAC

S-ar putea sa fii atras de cineva foarte diferit de tine astazi. Simti nevoia sa faci un bilant si sa te concentrezi pe idealurile tale. Vei incepe din nou o dieta sanatoasa si te vei simti bine.

LEU

Ai putea primi un cadou neasteptat astazi. De asemenea, cineva ti-ar putea face o favoare. Cumva, vei primi un beneficiu uimitor prin intermediul unei persoane. Optimismul tau este contagios si vei intalni oameni noi.

FECIOARA

Oricare ar fi starea relatiei tale, astazi vei invata ceva foarte important pentru viitorul vietii tale sentimentale. Daca esti singur/a, a sosit timpul sa gasesti acea persoana speciala.

BALANTA

Calmitatea ta iti va permite sa depasesti grijile, cel putin astazi in zi de sarbatoare. Nu ezita intre a lua decizii radicale si a face un pas inapoi. Nu e nicio graba. Contactul social si interactiunile te vor anima.

SCORPION

Simti o nevoie imensa de stabilitate emotionala. Nu depune eforturi pentru a-i comunica acest lucru partenerului/ei, ci doar fii tu insuti! Nu e rau sa admiti unele slabiciuni.

SAGETATOR

Un compliment neasteptat sau ceva ce iti place se va intampla astazi. Este posibil sa ai sansa de a obtine ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna. Vei lega noi prietenii.

CAPRICORN

Singurul lucru care te va interesa astazi este sa te distrezi. Vei avea capacitatea de a-ti demonstra puterea de convingere pe plan sentimental. Acum este momentul sa cauti noi intalniri si sa te arunci in fata destinului. Partenerul/a va aduce un entuziasm neasteptat relatiei tale.

VARSATOR

Astazi este posibil sa primesti o invitatie neasteptata. Aceasta ar putea include sport, arta, un pranz sau sansa de a cunoaste oameni noi. O noua poveste de dragoste ar putea incepe pentru unii.

PESTI

Daca esti implicat/a intr-o relatie, vei avea impresia ca partenerul/a incearca sa te schimbe. Si vei face tot posibilul sa clarifici lucrurile. Te poti distanta, astfel incat sa poti vedea lucrurile mai obiectiv.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic