Horoscop zilnic. Luni, 3 august

Luni, 03 August 2020, ora 07:00
8227 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 3 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu iti place sa te adaptezi la ceea ce spun altii si nu vei avea alta optiune decat daca ii poti convinge ca ideile tale sunt mai bune. Astazi, evita sa amesteci prietenia cu banii!

TAUR

Acasa, nu vei fi de acord cu privire la modul in care ar trebuie gestionate anumite probleme. Ori de cate ori este posibil, incearca sa imparti sarcinile cu partenerul de viata.

GEMENI

Astazi vei intampina dificultati in comunicarea cu cei din jurul tau sau in ceea ce priveste calatoriile. Informatiile pe care le primesti nu vor fi in intregime adevarate, de aceea e necesar sa fii foarte atent/a!

RAC

Ar trebui sa iti revizuiesti situatia financiara pentru a vedea daca exista probleme. Te-ai saturat de incurcaturi, asadar cea mai buna solutie este sa fii mereu pregatit/a pentru a taia raul de la radacina. Cu toate acestea, nu actiona transant.

LEU

Astazi vei fi destul de agitat si usor distras. Evita persoanele care nu iti inspira incredere sau vei cadea in plasa lor. Spre seara, nu da curs unei contradictii cu partenerul/a!

FECIOARA

Surprinzator, astazi vei fi destul de confuz/a si ai putea uita de unele programari, evenimente sau zile de nastere. Ia lucrurile incet si nu incerca sa le faci pe toate odata la locul de munca, altfel te vei zapaci complet.

BALANTA

Astazi ar trebui sa eviti sa oferi sfaturi, deoarece nu vei reusi sa fii suficient de obiectiv/a precum e necesar. Dupa munca, distrage-ti atentia cu ajutorul prietenilor sau partenerului/ei.

SCORPION

Modul tau de lucru difera de cel al altora si, daca cineva nu cedeaza, se va isca o confruntare. De asemenea, e important sa tratezi relatia cu superiorii cu tact.

SAGETATOR

Ziua de astazi va fi foarte productiva datorita faptului ca intre tine si colegii sau sefii tai exista o comunicare eficienta. Spre seara, incearca sa nu te enervezi din cauza unor greseli banale ale copiilor sau partenerului/ei.

CAPRICORN

Astazi iti va fi greu sa iti exprimi adevaratele sentimente, ceea ce va crea unele neplaceri in cuplu. De asemenea, fii foarte clar/a in ceea ce priveste banii si nu cheltui sau investi fara sa te gandesti mult la pasii pe care vrei sa-i urmezi.

VARSATOR

Mintea ta va fi destul de tulbure astazi, de aceea e de preferat sa eviti sa iei decizii pe care nu le mai poti anula. In ceea ce priveste dragostea, initiezi discutii despre limitarea libertatii tale.

PESTI

Esti capabil/ de multe, dar conversatiile superficiale iti vor distrage atentia si nu vei mai putea fi la fel de concentrat/a si eficient/a la locul de munca. De asemenea, pot aparea unele neintelegeri intre tine si colegii tai.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #noroc, #bani , #Horoscop 2020