Horoscop zilnic. Luni, 29 martie

Luni, 29 Martie 2021, ora 07:00
7217 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 29 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei incepe saptamana cu un tonus excelent si datorita acestui lucru, sefii iti vor incredinta sarcini mai importante. Profita de perioada pe care o traversezi si daca dispui de timpul necesar, explica-le si celorlalti care este secretul tau!

TAUR

Din punct de vedere emotional, lucrurile merg foarte bine pentru tine. Continua sa ii arati jumatatii tale acelasi respect si sa comunicati permanent. Daca pe seara iti va face o propunere inedita, accept-o fara sa stai pe ganduri!

GEMENI

Unul dintre colegii tai iti va face acuzatii urate in mod public, in incercarea de a te destabiliza. Chiar daca detii anumite secrete despre acesta si ai putea sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, cel mai bine e sa nu o faci! Lasa timpul sa decida in cazul sau!

RAC

Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta si sa nu incerci lucruri pentru care nu esti pregatita. Pe seara, e posibil ca cineva sa iti faca o vizita surpriza, asa ca o sa fi nevoit/a sa improvizezi rapid un desert.

LEU

Dispui de economii importante dar cateodata, pare ca uiti acest lucru. Daca nici macar in situatiile importante nu te atingi de acei bani, care mai e rostul lor? Ai grija ca incepi sa te transformi intr-o persoana avara, destul de greu de suportat!

FECIOARA

Astazi vei petrece timp de calitate alaturi de prietenii tai si astfel, vei avea ocazia sa afli detalii din viata personala a acestora. Chiar daca unele lucruri iti par ciudate sau chiar deplasate, nu trebuie sa arati asta ci din contra, sa accepti pe fiecare asa cum este: cu bune si cu rele!

BALANTA

Astazi te vei certa serios cu unul dintre superiorii tai, iar lucrul acesta te va afecta foarte mult. Invata sa te abtii in unele situatii, mai ales daca dreptatea nu este de partea ta. Altfel, vei primi o lectie usturatoare care te va face sa iti schimbi comportamentul!

SCORPION

Esti o persoana curajoasa si puternica dar astazi, e mai bine sa nu te implici in probleme care nu te privesc in mod direct. Daca firma in care lucrezi este supusa unui control, trebuie sa stai cumva retras/a si sa nu te faci vazut/a. Uneori e mai sanatos sa te amesteci in multime...

SAGETATOR

In prima parte a zilei te vei simti mai slabit/a decat de obicei si din aceasta cauza, vei renunta la o parte din planuri. E important sa ii acorzi organismului tau timpul necesar pentru a se reface. In plus, nu uita sa te hidratezi si sa urmezi schema de tratament recomandata!

CAPRICORN

Nu dispui de o situatie financiara prea buna dar asta nu inseamna ca trebuie sa refuzi orice invitatie primita de la prietenii tai. E posibil ca acestia sa se ofere chiar sa iti achite biletul de intrare/taxa de participare, doar ca sa te aiba alaturi. Profita de ocazie!

VARSATOR

Un coleg mai experimentat iti va oferi sfaturi importante astazi, mai ales daca esti pregatit/a sa le primesti. E recomandat sa petreci cat mai mult timp in preajma acestuia dar cu toate acestea, nu il asedia permanent cu intrebari. Pur si simplu, fura cateva din secretele sale!

PESTI

Ziua va fi foarte buna pentru tine, mai ales dupa masa de pranz. Asadar, cel mai bine e sa reprogramezi activitatile importante pentru seara, iar de dimineata sa te relaxezi in compania celor dragi.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic