Horoscop zilnic. Luni, 28 decembrie

Luni, 28 Decembrie 2020, ora 07:00
8300 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 28 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Bucura-te de micile placeri ale vietii si invata sa te rasfeti! De asemenea, nu mai indrepta urechea spre carcotasi, ci fa doar ceea ce crezi ca iti face bine! La pranz o sa ai ocazia sa pui in aplicare aceste sfaturi, asa ca fii pregatit/a!

TAUR

Daca nu esti inca implicat/a emotional, nu te grabi sa faci acest pas! Lasa timpul sa curga si incearca sa te bucuri cat poti de libertate...In schimb, daca ai deja pe cineva alaturi, poate ca e momentul sa stabiliti anumite reguli si sanctiuni in caz de incalcare a acestora!

GEMENI

Trebuie sa ai mai multa grija de organismul tau si sa nu il suprasoliciti, mai ales in aceasta perioada. Daca te gandesti ca poti sta linistit/a pentru ca nu esti pasionat/a de sport, trebuie sa realizezi ca stresul suplimentar poate avea efecte chiar mai rele decat un efort fizic prelungit!

RAC

Azi te vei certa foarte serios cu persoana de langa tine si veti ajunge sa va spuneti vorbe destul de urate. Incearca sa te opresti pana nu va fi prea tarziu si sa iti acorzi cateva momente pentru a te calma! Din feririce, seara nu se anunta a fi deloc agitata.

LEU

Din punct de vedere economic, o duci chiar foarte bine si iti permiti in sfarsit sa iti cumperi anumite obiecte sau accesorii pe care alta data le considerai de lux. Totusi, daca simti ca exista sansa sa iti maresti si mai mult veniturile, profita de ocazie si fa tot ce tine de tine!

FECIOARA

Ar trebui sa fii mai rabdator/oare in aceasta perioada, sa inveti sa iti calci pe orgoliu si sa lasi de la tine! Daca ai impresia ca le stii pe toate, o sa ai parte de un soc care te va pune serios pe ganduri. Trebuie sa te trezesti rapid la realitate!

BALANTA

Urmeaza-ti pasiunile, indiferent cat de ciudate vor parea ele in ochii apropiatilor! Daca situatia ta financiara nu iti permite asta, poti oricand sa ceri un imprumut parintilor sau chiar sa apelezi la un credit bancar.

SCORPION

Vei incepe aceasta saptamana cu un tonus bun si chiar vei reusi sa te apropii de anumiti colegi de la locul de munca. Daca simti ca viata ta personala este cumva neglijata, poti sa discuti cu membrii familiei tale si sa gasiti activitati distractive impreuna!

SAGETATOR

Echipeaza-te cu mult calm in aceasta zi si invata sa iti tii gura! Daca te vei lua la cearta cu o persoana care provine dintr-un mediu diferit de alt tau, nu vor conta prea mult argumentele. Daca poti, e mai bine sa eviti astfel de situatii!

CAPRICORN

Azi vei impartasi o veste mare familiei, iar bucuria acestora iti va depasi cu mult asteptarile. Daca mai aveati nevoie de inca un motiv de sarbatorit, acesta este ideal!

VARSATOR

Daca te simti slabit/a ori cu dureri de cap sau de burta, trebuie sa stai putin linistit/a si sa bei un ceai fierbinte. De asemenea, nu te implica in activitati care sa te solicite mental ci din contra, incearca sa te gandesti la cat mai putine lucruri. Facand asta, iti vei reveni pe seara si vei reusi sa mai salvezi ceva din aceasta zi.

PESTI

Chiar daca aveai alte asteptari de la aceasta zi, vei constientiza ca pana la urma, lucrurile nu au evoluat deloc rau pentru tine. Ramai pregatit/a pentru orice!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020