Horoscop zilnic. Luni, 22 martie

Luni, 22 Martie 2021, ora 07:00
8349 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 22 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei incepe saptamana cu multa energie si putere de munca, iar sefii vor sesiza asta. Drept urmare, s-ar putea ca din aceasta cauza sa iti fie repartizate sarcini suplimentare. Totusi, nu e cazul sa te plangi pentru ca astfel de situatii sunt temporare!

TAUR

Ziua aceasta se anunta a fi extrem de obositoare pentru tine, mai ales daca esti implicat/a in probleme serioase la locul de munca. Daca firma in care lucrezi este supusa unui control/audit, s-ar putea ca tu sa fi persoana desemnata sa tina legatura cu echipele de inspectie. Da dovada de profesionalism!

GEMENI

De dimineata vei primi o veste foarte buna din partea unei rude apropiate, iar lucrul acesta iti va lumina ziua. Totusi, nu te entuziasma foarte mult pentru ca daca nu esti atent/a, situatia se poate schimba radical!

RAC

Ziua aceasta va fi obisnuita pentru tine si vei simti ca toate curg cumva din inertie. Din fericire, nu e nevoie sa iei vreo decizie importanta astazi ori sa transezi o chestiune esentiala. Daca poti, lasa-i pe altii la conducere!

LEU

Nu te-ai saturat sa repeti mereu aceleasi lucruri partenerului de viata? Daca acesta te ignora cu desavarsire, e clar ca trebuie sa faci o schimbare! Pe seara, e posibil ca mai multi prieteni sa te viziteze, asa ca trebuie sa fi o gazda cat mai primitoare!

FECIOARA

Trebuie sa dai dovada de mai multa afectiune, mai ales daca stii ca partenerul tau trece printr-o perioada mai grea. Asculta-l mai mult si orice ai face, implica-l si pe acesta in luarea unei decizii!

BALANTA

Din fericire, dispui de o situatie financiara mai buna decat restul persoanelor din jurul tau dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii tratezi de sus! Pastreaza-ti bunul-simt nealterat si nu permite nimanui sa te schimbe!

SCORPION

Atmosfera de la locul de munca este destul de apasatoare si te simti cumva incorsetat/a? Discuta sincer cu superiorii tai si arata-le ca nu ai nicio vina in aceasta chestiune! Astfel, vor avea o imagine de ansamblu si cat mai fidela!

SAGETATOR

Trebuie sa ai mai multa grija de tine in aceasta perioada si daca te simti cu moralul la pamant, sa faci acele activitati care iti produceau placere! De ce nu iti inviti prietenii la tine la un board game, sau de ce nu le gatesti ceva inedit? Facand asta, sigur va veti apropia mai mult iar tu te vei simti mai bine!

CAPRICORN

Astazi vei asista la o cearta la locul de munca, iar tu vei fi prins/a cumva la mijloc. Incearca sa nu te implici prea mult pentru ca altfel, o sa ti se ceara sa iei partea cuiva! Cel mai bine e sa nu te implici deloc!

VARSATOR

Daca atmosfera de la serviciu este mai relaxata decat de obicei, trebuie pur si simplu sa te bucuri de asta fara a pune prea multe intrebari! Stai linistit/a, vor fi si zile in care pur si simplu te vei simti sufocat/a din cauza stresului!

PESTI

Astazi vei interactiona cu o persoana noua, dar extrem de placuta! Daca vei fi sincer/a cu aceasta, vei simti o caldura din partea ei si poate ca va veti imprieteni.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic