Horoscop zilnic. Luni, 22 iunie

Luni, 22 Iunie 2020, ora 06:30
9208 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 22 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Norocul tau se schimba astazi si orice initiativa pe care o vei avea in dragoste va fi pozitiva. Puterea ta de seductie nu cunoaste limite, vor exista multe cuceriri. Spre seara, gasesti un obiect pe care l-ai pierdut recent.

TAUR

Un mic detaliu iti va reaprinde dorinta de a deveni un cuceritor pasional. Planurile se transforma in realitate astazi. In ceea ce priveste sanatatea, astrele recomanda mai multa atentie la ingiena mainilor.

GEMENI

Argumentele artagoase dintre tine si partener iau sfarsit astazi si vor fi inlocuite de o intelegere reciproca convenita de comun acord. In ceea ce priveste sanatatea, vei resimti o oboseala mentala atipica.

RAC

Astazi vei avea unele indoieli cu privire la relatia in care esti implicat. Este recomandabil sa nu faci publice anumite informatii intime din viata ta sentimentala. Sanatatea nu iti creeaza probleme.

LEU

O prietenie are mari sanse de a se transforma intr-o poveste de iubire patimasa. Urmeaza o serie de intalniri romantice cu adevarat placute. Pe plan profesional, un proiect este pe cale sa se deblocheze.

FECIOARA

Neintelegerile dintre tine si partener incep sa dispara si vei evita in ultimul ceas o despartire. Toate acestea sunt posibile doar daca exista dialog intre voi. Spre seara, poti afla un secret siropos.

BALANTA

Circumstantele speciale vor reaprinde flacara iubirii in cazul relatiilor de lunga durata. Este o zi buna pentru romantism. Cu nervii nu stai prea bine, un eveniment din trecut inca nu iti da pace.

SCORPION

Relatiile incordate cu cei din jurul tau provoaca frictiuni si discutii in contradictoriu. In ceea ce priveste sanatatea, odihneste-te mai mult pentru a putea da randament la locul de munca.

SAGETATOR

Lucrurile se imbunatatesc pe plan amoros pentru tine, confuziile dispar si armonia revine in cuplu. Spre seara, e posibil sa te confrunti cu unele dureri articulare din cauza stilului sedentar pe care l-ai adoptat in ultima vreme.

CAPRICORN

Partenerul tau se va arata astazi mai intelegator si mai dispus sa te accepte asa cum esti. Relatia voastra tinde spre stabilitate. Faptul ca te consulti cu o persoana in care ai incredere te usureaza de presiunea pe care o simti pe umeri.

VARSATOR

Gesturile pasionale au potentialul de a reaprinde o flacara care credeai ca s-a stins definitiv. Armonia promoveaza intimitatea dintre tine si partener. Daca nu te simti prea bine fizic, un control medical va clarifica situatia.

PESTI

Problemele economice pe care le ai te impiedica sa iti pui planurile in aplicare. E o chestiune de durata pana iti vei reveni la normal, trebuie sa ai rabdare. In ceea ce priveste sanatatea, incearca sa acorzi o atentie mai mare alimentatiei.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #bani, #noroc, #astre , #Horoscop 2020