Horoscop zilnic. Luni, 21 decembrie

Luni, 21 Decembrie 2020, ora 07:00
6989 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 21 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Saptamana aceasta se anunta a fi destul de agitata pentru tine, asa ca trebuie sa dai dovada de o mai buna organizare decat de obicei. Daca in prima parte a zilei o sa te ocupi doar de problemele legate de job, seara o poti dedica familiei.

TAUR

Incearca sa fii putin mai responsabil/a, mai ales ca sunt multe persoane care depind cumva de tine. Din punct de vedere financiar si sentimental, poti spune ca nu ai motive de ingrijorare dar asta nu inseamna ca poti sa te culci pe o ureche...din contra trebuie sa ramai concentrat/a!

GEMENI

Nu crezi ca e mai bine sa fii mai relaxat/a? Chiar daca ai multe probleme de rezolvat, nu trebuie sa te ingrijorezi peste masura ci sa ai incredere in fortele proprii. Iar atunci cand te vei simti blocat/a, apeleaza la cei care au mai multa experienta decat tine!

RAC

Nu te simti la capacitate maxima, dar asta nu pare sa il intereseze pe seful tau. Daca te va insarcina din nou cu cea mai dificila sarcina din companie, ar trebui sa iei atitudine. E momentul sa spui ce gandesti si sa dai cartile pe fata!

LEU

Pentru tine, aceasta zi va fi destul de reusita si vei avea ocazia sa petreci un timp de calitate alaturi de persoanele care sunt cu adevarat importante pentru tine. Totusi, nu renunta la modestia si la bunul-simt care te caracterizeaza pentru ca altfel, risti sa ramai singur/a!

FECIOARA

Chiar daca ai depus acelasi efort ca si partenerul tau pentru aceasta relatie, totusi ai pretentii mult mai mari. Incerca sa iti schimbi atitudinea rapid si sa nu te joci cu focul! Da dovada de mai multa responsabilitate!

BALANTA

Daca o persoana draga tie traverseaza un moment mai dificil, trebuie sa faci tot ce poti ca sa ii fi alaturi! Incearca sa lasi deoparte orice factor de distragere a atentiei si sa te concentrezi doar pe ce conteaza!

SCORPION

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg deloc in directia buna pentru tine. E momentul sa renunti la orgoliu si sa asculti opiniile altora. Din fericire, inca esti capabil/a sa faci o schimbare majora, iar asta e un lucru important!

SAGETATOR

Daca te-ai saturat sa astepti mereu aprobarea sefilor sau a colegilor mai experimentati decat tine, trebuie sa iti asumi luarea anumitor decizii. Altfel spus, atunci cand lucrurile vor merge prost, trebuie sa iesi in fata si sa spui ca tu esti unicul vinovat. Nu te teme de consecinte, comporta-te ca un barbat!

CAPRICORN

Azi te vei trezi fara voia ta in mijlocul unui conflict care poate degenera. Daca se va ajunge la imbranceli sau injuraturi, nu trebuie sa raspunzi cu acceasi moneda, dar in schimb trebuie sa fii pregatit/a sa ripostezi! Cu siguranta nivelul tau de stres va atinge cote alarmante!

VARSATOR

Indiferent de problemele cu care te vei confrunta astazi, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti pastrezi calmul. Daca vei simti ca nu poti sa te descurci singur/a, fa cunoscut acest aspect si cere ajutor! Nu e nicio rusine sa iti recunosti limitele!

PESTI

Pentru tine, aceasta zi va incepe destul de bine dar odata cu trecerea timpului, iti vei pierde din elan. Asadar, fa un efort de dimineata ca sa rezolvi problemele cu adevarat importante, urmand ca pe seara sa te relaxezi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020