Horoscop zilnic. Luni, 19 octombrie

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 07:00
10926 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 19 octombrie
Foto: Pixabay

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Persoana cu care esti implicat/a acum intr-o relatie este adevarata ta iubire. De asemenea, vei primi vesti bune cu privire la bani sau in legatura cu atingerea unor noi obiective. Incearca sa mai slabesti putin facand sport.

TAUR

Astazi ai putea incheia o aventura cu o persoana pe care nu o cunosti prea bine. Vei cheltui bani pentru a-i multumi pe cei dragi. Modul tau de lucru este destul de haotic.

GEMENI

Planifica mai multe activitati impreuna cu prietenii. Nu iti irosi timpul! Gaseste ceva care sa te motiveze pentru a excela la locul de munca.

RAC

Cei dragi sunt foarte afectuosi cu tine astazi. Este un moment bun pentru a deveni independent/a financiar. Vei avea parte de succes profesional datorita modului tau de actiune. Starea ta de sanatate incepe sa se imbunatateasca.

LEU

Tine-ti gelozia in frau, se poate intoarce impotriva ta in cel mai scurt timp. Problemele dintre tine si persoana iubita trebuie rezolvate atunci cand apar, altfel relatia voastra se va degrada incet, dar sigur.

FECIOARA

Astazi vei avea parte de chetuieli majore care iti pot pune stabilitatea financiara in pericol. Incearca sa faci afaceri doar daca ai garantia ca iti vor aduce beneficii.

BALANTA

In ceea ce priveste dragostea va domni incertitudinea. Nu iti face atat de multe griji pentru bani, bucura-te de ceea ce ai. Nu comite excese cu mancarea!

SCORPION

Nu iti neglija rudele astazi. Incearca sa lasi munca deoparte pentru moment, pentru ca altele sunt prioritatile. Daca te gandesti sa iti schimbi locul de munca, mai astepta cateva zile.

SAGETATOR

Spune stop melancoliei inainte de a pune stapanire pe tine. Nu vei avea de ales decat sa suporti o cheltuiala neprevazuta. Munca de zi cu zi nu iti va crea probleme.

CAPRICORN

Bucura-te de persoana iubita cat poti de mult, timpul trece rapid. Economiseste bani si poti pleca in calatoria pe care o planifici de mult timp. Lupta pentru ceea ce iti poate imbunatati munca. Spre seara, te-ai putea confrunta cu dureri de cap enervante.

VARSATOR

In ceea ce priveste dragostea, incepe o etapa foarte buna pentru tine. Gestionarea banilor se desfasoara fara probleme. Cariera ta poate fi afectata de lipsa ta de punctualitate.

PESTI

Temerile nefondate cu care te confrunti iti pot afecta negativ relatia in care esti implicat/a. Trebuie sa iti limitezi cheltuielile, altfel nu vei ajunge acolo unde iti doresti.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020