Horoscop zilnic. Luni, 17 iulie

Luni, 27 Iulie 2020, ora 07:00
8440 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 17 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te indrepti in directia buna. Urmareste-ti instinctele fara teama, deoarece norocul este de partea ta. Energia ta este una pozitiva, depinde doar de tine sa o folosesti cu intelepciune.

TAUR

Esti mult prea exigent/a in ceea ce priveste viata ta amoroasa, dar mai ales cu tine insuti/insati. Relaxeaza-te si accepta-ti greselile si vulnerabilitatile, astfel vei evita conflicte inutile.

GEMENI

Calitatea relatiilor tale va fi principala preocupare a zilei. Realizarea pactelor si colaborarea in cadrul proiectelor de grup vor fi esentiale la locul de munca.

RAC

Astazi vei incepe procesul pentru a-ti imbunatati viata in viitor. Urmeaza-ti gandurile! Acum este momentul sa te odihnesti bine si sa ii permiti corpului sa se refaca.

LEU

Telurile tale in ceea ce priveste dragostea nu sunt in acord cu realitatea. Va trebui sa iti dezvolti relatiile pentru a ajunge acolo. Nu trebuie sa te descurajezi, dimpotriva, ar trebui sa o privesti drept o oportunitate de a obtine mai mult control.

FECIOARA

Nu iti face prea multe griji pentru lucrurile pentru care nu poti face nimic. Profita la maximum de tot ce iti ofera viata si astfel vei fi mult mai fericit/a.

BALANTA

Viata ta amoroasa devine mai linistita, dar in acelasi timp intensa si pasionala. Increderea in tine va fi cel mai bun atu al tau. Nu vei avea nicio problema in realizarea unora dintre visurile tale.

SCORPION

Astazi vei fi mai lejer/a in ceea ce priveste munca. Profita la maximum de aceasta situatie pentru a consolida legaturile cu colegii. Este important sa te mai si distrezi din cand in cand la serviciu!

SAGETATOR

Te simti relaxat/a, calm/a si optimist/a astazi. Este momentul perfect pentru a rezolva orice dezacord produs recent intre tine si partener/a. O astfel de dispozitie te ajuta sa iti dai seama exact cum sa obtii recompensele.

CAPRICORN

Astazi vei avea parte de momente foarte placute cu familia sau partenerul/a. Copiii vor juca un rol predominant si iti vor aduce o bucurie imensa. Se simte o oarecare disperare de a-ti schimba rutina zilnica.

VARSATOR

Concentreaza-te astazi asupra lucrurilor esentiale. Obligatiile tale par epuizante, asa ca incearca sa gasesti un moment de singuratate pentru a-ti recapata calmul interior.

PESTI

Viata ta sentimentala va fi principala ta prioritate astazi. Este important sa devii indispensabil/a in ochii partenerului/ei. La locul de munca, iti vei depasi temerile prin confruntarea cu ceilalti. Concurenta este un lucru bun.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020