Horoscop zilnic. Luni, 17 august

Luni, 17 August 2020, ora 07:00
9011 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 17 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In aceasta zi te vei trezi plin/a de energie si datorita acestui lucru, vei accepta mai multe provocari de care altadata te temeai. Daca esti parinte, e foarte probabil ca cei mici sa te aprecieze mai mult pentru curajul de care dai dovada.

TAUR

Din punct de vedere sentimental, poti spune ca o duci destul de bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche. Ramai la fel de vigilent/a si nu te teme niciodata sa iti spui punctul de vedere!

GEMENI

Deja aveai impresia ca ziua aceasta va fi destul de usoara, in realitate lucrurile nu vor sta deloc asa pentru ca vei fi nevoit/a sa faci multe deplasari in afara orasului in interes profesional. Chiar daca e dificil, trebuie sa iti pastrezi calmul.

RAC

O persoana sau poate chiar un animal de companie extrem de drag, traverseaza o perioada mai dificila. Inevitabil, vei fi marcat/a si nu vei mai putea sa iti duci la bun sfarsit planurile. N-ar fi rau sa inveti sa fii mai detasat/a si sa nu mai pui atat de mult la suflet.

LEU

Azi te vei trezi in mijlocul unui conflict spontan dar multumita spiritului tau combativ, vei reusi sa iti impui punctul de vedere. Ramai la fel de determinat/a in continuare si vei avea doar de castigat!

FECIOARA

Desi nu te asteptai, nu e exclus ca astazi sa castigi o suma importanta de bani. Daca intradevar asa vor sta lucrurile, inainte de a da fuga la cumparaturi, ar trebui sa iti achiti datoriile! Aminteste-ti ca sunt destui cei care te-au ajutat la nevoie!

BALANTA

Astazi, te vei intelege excelent cu persoanele de acelasi sex si cu putin noroc, chiar te vei alege cu cativa prieteni noi. Daca nu esti un utilizator frecvent de facebook sau instagram, poate ca acum e momentul sa faci acest pas.

SCORPION

Ai planificate multe proiecte pentru prima parte a zilei si fara putin exterior extern, e posibil sa te impotmolesti. Apeleaza doar la oameni de incredere si indiferent ce ai face, nu le impartasi acestora secretele tale!

SAGETATOR

O greseala facuta in trecut isi va produce efectele abia astazi. Altfel spus, e posibil ca azi sa primesti o somatie de plata pentru o amenda sau mai rau, sa fii executat/a silit. Indiferent despre ce e vorba, nu trebuie sa intri in panica!

CAPRICORN

Starea ta de sanatate lasa mult de dorit, iar principala cauza are legatura cu stresul de la locul de munca. Invata sa fii mai detasat/a si sa lasi problemele la job, pentru ca altfel, nu o sa te mai poti bucura de nimic.

VARSATOR

Atmosfera din sanul familiei este neobisnuit de calma si datorita acestui lucru, ai tendinta de a lasa garda jos. Indiferent ce ai face, nu te baza pe promisiunile rudelor, mai ales daca ai mai trecut prin experiente similare.

PESTI

Esti hotarat/a sa dedici mai mult timp pasiunilor tale dar asta nu inseamna sa ii neglijezi pe cei dragi. Daca te simti in stare, trezeste-te mult mai devreme in fiecare zi si o sa constati ca ai timp suficient ca sa ii impaci pe toti!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020