Horoscop zilnic. Luni, 16 noiembrie

Luni, 16 Noiembrie 2020, ora 07:00
6935 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 16 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei incepe saptamana destul de agitat/a, iar asta se va reflecta in randamentul de la locul de munca. Incearca sa te linistesti pana nu vei atrage atentia sefilor!

TAUR

Trebuie sa mananci mai echilibrat si sa faci miscare, pe cat posibil! Altfel, vei continua sa iei in greutate si implicit, sa ti se inrautateasca starea de sanatate. Trezeste-te la realitate!

GEMENI

Echilibrul tau sentimental va fi perturbat astazi pentru ca vei afla o veste referitoare la partenerul tau de viata, care nu iti va pica deloc bine. Incearca sa actionezi cu calm si doar atunci cand esti sigur/a ca detii informatiile complete!

RAC

Chiar daca mai faci unele erori, in ansamblu ai un comportament mai mult decat decent. Iar daca iubitul/iubita ta nu este pregatit/a sa te accepte asa cum esti, e mai bine sa pui punct relatiei. Arata-i ca nu ii esti cu nimic inferior/inferioara!

LEU

Ziua aceasta va fi extrem de captivanta pentru tine, mai ales in prima sa jumatate. Daca iti planificasei cateva activitati pentru seara, s-ar putea sa le amani pentru ca pur si simplu vei fi extenuat/a. Acorda-ti repausul de care ai nevoie!

FECIOARA

Azi te vei trezi la locul de munca intr-o situatie destul de jenanta, cauzata in principal de nepasarea cu care ai lucrat pana acum. Incearca sa iti asumi barbateste criticile si sa nu fugi de raspundere pentru ca altfel, risti sa agravezi situatia!

BALANTA

Daca detii un animal de companie, astazi ii vei acorda mai multa atentie decat de obicei. Daca il vei vedea usor slabit, sigur ca te va afecta si pe tine...Mergi la veterinar rapid si o sa vezi ca isi va reveni cat de curand!

SCORPION

In aceasta zi te vei revedea cu o veche cunostinta si va veti intinde la taclale mai multe ore. Fa-o sa se simta cat mai bine si o sa ramaneti cu amintiri pretioase! Pe seara, ii poti povesti despre intalnire si partenerului.

SAGETATOR

Daca simti ca rudele s-au cam distantat de tine, ar trebui sa organizezi o masa mare, ori un gratar pentru toata lumea! De obicei mancarea ii uneste pe oameni, mai ales atunci cand nu s-au mai vazut de mult timp.

CAPRICORN

Azi vei primi o veste buna, pe care daca vei stii cum sa o fructifici, iti va aduce un castig consistent. Implica-ti si jumatatea in procesul de luare a deciziilor, mai ales ca in ultimul timp ati petrecut tot mai putin timp impreuna!

VARSATOR

Daca te-ai saturat sa tot primesti sfaturi de la persoane care au mai putina experienta decat tine, impune-te in fata acestora! Nu e nevoie sa ridici tonul ori sa gesticulezi exagerat, ci din contra, e suficient sa te vada ferm/a si sigur/a pe tine!

PESTI

Trebuie sa petreci mai mult timp la locul de munca pentru ca atat colegii, cat si superiorii, incep sa te barfeasca. Sigur nu iti doresti sa fii exclus/a din colectivitate, asa ca macar pentru o scurta perioada, da dovada de mai multa implicare!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020