Horoscop zilnic. Luni, 13 iulie

Luni, 13 Iulie 2020, ora 07:00
7302 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 13 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te afli intr-un moment favorabil la locul de munca. Asadar, daca vrei sa ceri o marire de salariu sau un alt privilegiu, nu rata sansa sa o faci astazi!

TAUR

Pentru a te simti mai bine, trebuie sa lasi anumite lucruri in urma. Trecutul ne influenteaza intotdeauna intr-un fel prezentul, dar nu ar trebui sa ne opreasca sa inaintam si sa ne simtim multumiti cu ceea ce ne ofera viata zilnic.

GEMENI

Acum, unul dintre obiectivele tale majore este mentinerea sanatatii. Fii aten/a la ceea ce mananci, deoarece starea ta de bine depinde de o dieta corespunzatoare. La nivel sentimental, daca ai pus recent capat unei relatii, astazi lumea iti va parea mai senina si te vei simti mai bine.

RAC

Ai o teama ascunsa care iti provoaca suparare si suferinta. Este posibil sa iti fie frica de singuratate si, de aceea, te arunci in bratele unor persoane nepotrivite pentru tine. Ar trebui sa incepi sa te concentrezi sa te simti bine cu tine insuti/ insati!

LEU

Astazi poti invata multe lucruri, inclusiv cum sa rezolvi anumite probleme si cum sa constientizezi faptul ca esti capabil sa faci orice fara sa fie nevoie sa apelezi la alte persoane. Ai mai multa incredere in tine si totul va fi bine!

FECIOARA

In ceea ce priveste dragostea, poate fi dificil sa te implici intr-o relatie din cauza multelor ore suplimentare pe care le petreci la locul de munca. Dar, trebuie sa incerci, deoarecere iubirea este o parte fundamentala a vietii.

BALANTA

Fii mai comunicativ/a astazi si vei avea mai mult succes pe plan sentimental. Daca esti implicat/a deja intr-o relatie, spune-i persoanei de langa tine orice te deranjeaza sau orice se intampla pe parcursul zilei. Acest lucru va va uni mai mult.

SCORPION

Astazi vei vedea oameni care trec prin greutati, iar constiinta ta nu te va lasa sa treci cu indiferenta pe langa ei. Nu toata lumea poate face ceea ce faci tu si e excelent faptul ca nu lasi pe nimeni sa se simta singur atunci cand are nevoie.

SAGETATOR

Putini iti inteleg bunatatea si o confunda foarte usor cu naivitatea. Astazi, un ajutor pe care il acorzi unei persoane necunoascute iti poate aduce reprosuri din partea celor dragi. Nu lua in seama nimic, fa ce iti dicteaza inima!

CAPRICORN

Ai trecut prin momente dificile recent, dar acum incepi sa iti revii si viata ta sa revina la normal. Astazi trebuie sa ai in minte un singur gand, sa te bucuri de tot ce poti in viata si de tot ceea ce iti ofera Universul.

VARSATOR

Viata iti ofera multe lucruri bune, adopta o atitudine optimista si bucura-te de ceea ce traiesti in prezent. Foloseste-ti intuitia atunci cand ai de luat decizii importante, mai ales daca au legatura cu dragostea.

PESTI

Astazi vei incepe sa culegi roadele muncii tale in ceea ce priveste cariera. Mainile iti vor fi pline, asadar apreciaza aceasta avansare si beneficiile cu care vine la pachet. Daca esti implicat/a intr-o relatie, bucura-te de dragoste, tandrete si pasiune care va uneste.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020