Horoscop zilnic. Luni, 11 ianuarie

Luni, 11 Ianuarie 2021, ora 07:00
7965 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 11 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca nu ai facut-o deja, astazi vei intra serios in paine la locul de munca! Pastreaza-ti acelasi ritm de munca si sigur sefii tai te vor rasplati! Pe seara, e posibil ca prietenii sa iti organizeze o surpriza placuta. Rasplateste-i pentru intentie!

TAUR

Esti in asteptarea unui raspuns important din partea unui potential partener de afaceri. Din fericire pentru tine, acesta are mare incredere in tine, iar asta se va reflecta rapid in starea ta financiara. Tine-o tot asa!

GEMENI

Azi, o persoana apropiata iti va oferi sprijinul sau, chiar daca tu nu i l-ai cerut. Daca iti prinde bine, renunta la orgoliu si lasa-te ajutat! Pe viitor, nu trebuie sa mai fi jenat/a de astfel de situatii!

RAC

In cursul acestei zile, o persoana draga tie iti va oferi o recompensa, pentru o fapta de-a ta mai veche. Nu e cazul sa dai dovada de falsa modestie, daca simti ca e cazul sa fii rasplatit/a, accepta orice ti se ofera!

LEU

Astazi, unul dintre prietenii tai iti va face o propunere destul de ciudata. Atat timp cat nu exista nimic imoral sau ilegal care sa te impiedice, nu ai de ce sa il refuzi. E posibil chiar ca la finalul zilei sa te alegi cu vorbe de lauda si recompense sincere!

FECIOARA

Simti ca relatia de iubire dintre tine si partenerul tau lasa de dorit? Ar trebui sa ii ceri mai multe, ba chiar sa iti asigure spatele permanent! Pe seara o sa gasiti o cale de mijloc si va veti comporta la fel ca in primele zile ale relatiei!

BALANTA

Esti expus la mult stres si simti ca nu mai poti face fata? Apeleaza la serviciile unui specialist si urmeaza-i sfaturile cu strictete! In tot cazul, e nevoie sa gandesti pozitiv si sa speri ca totul va fi bine!

SCORPION

S-ar putea ca astazi sa afli o veste mai putin fericita, referitoare la o ruda de-a ta mai indepartata. Daca simti ca sunt probleme mai grave, nu te sfii sa te consulti cu alte persoane ori sa ceri ajutorul! Nu trebuie sa duci singur/a nicio povara!

SAGETATOR

Azi vei fi pus/a in fata unei situatii dificile si vei fi nevoit/a sa alegi in detrimentul propriei persoane. Totusi, la finalul zilei vei avea un cuvant important de spus si vei reusi chiar sa detensionezi o situatie potential periculoasa.

CAPRICORN

Renunta la fast-food si fa cat mai multa miscare! Nu crezi ca meriti sa duci o viata mai simpla si mai frumoasa? Tine doar de tine cum te raportezi la ce se petrece in jurul tau!

VARSATOR

Astazi vei atrage atentia asupra ta prin anumite gesturi sau replici complet nefericite. Daca vei simti o presiune mare, careia nu ii poti face fata, trebuie sa ceri ajutor. Incearca sa salvezi ce se mai poate din aceasta situatie!

PESTI

Daca ai facut o promisiune, fa tot ce poti ca sa o respecti, altfel nimeni nu va mai avea incredere in tine. Din punct de vedere financiar, se anunta o perioada destul de relaxata pentru tine, dar chiar si asa, nu e cazul sa te culci pe o ureche!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic