Horoscop zilnic. Luni, 10 mai

Luni, 10 Mai 2021, ora 07:00
7484 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 10 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca cineva iti spune un secret astazi si iti cere in mod explicit sa nu spui nimanui, nu o face. Ai putea compromite persoana care ti-a dat aceste informatii confidentiale. In schimb, poti sa ii spui acesteia parerea ta sincera.

TAUR

Chiar daca ziua de astazi va fi putin complicata, nu uita sa o tratezi cu umor. Un zambet la timp este aproape miraculos atunci cand relatiile cu ceilalti devin incordate.

GEMENI

Chiar daca iti este dificil sa te concentrezi pe munca astazi pentru ca ai in minte o mie de lucruri, incearca sa nu fii prea distras/a. De ceea ce vei face astazi depinde in mare parte ceea ce poti obtine profesional pe viitor.

RAC

In ceea ce priveste dragostea, daca esti singur/a acum, nu lasa nostalgia sa puna stapanire pe tine. De asemenea, nu permite vreunui/unei fost/e sa se apropie de tine in ideea impacarii.

LEU

Vei avea parte de o zi relaxanta la serviciu sau poate chiar ti-ai luat cateva zile libere. Profita de linistea si de energia buna din jurul tau pentru a-ti reincarca bateriile. Pe de alta parte, atmosfera de acasa poate fi incordata si complicata.

FECIOARA

In domeniul sentimental, te afli intr-un moment de schimbare. Astazi te vei simti plin/a de incredere in tine dupa o perioada lunga de stima de sine scazuta. Te simti din nou atragator/oare si realizezi ca poti atrage atentia oamenilor care te intereseaza.

BALANTA

Astazi vei fi plin/a de inspiratie si iti vor veni in minte o multime de idei pe care le poti aplica imediat in viata ta in general, dar mai ales la locul de munca. Vei obtine rezultate foarte bune. In dragoste, profita de orice ocazie pentru a planifica o calatorie cu persoana iubita.

SCORPION

Profita acum daca ai posibilitatea sa iti iei cateva zile libere, deoarece in curand acest lucru va fi imposibil. Ar fi bine pentru tine sa iti recapeti puterea si buna dispozitia. In dragoste, curajul iti va aduce beneficii.

SAGETATOR

Indiferent de munca pe care o faci, fa-ti timp pentru familie si prieteni. Acestia tanjesc dupa prezenta ta. In ceea ce priveste dragostea, daca esti singur/a, incepi sa te pregatesti mental pentru a primi o noua iubire care este pe cale sa intre in viata ta.

CAPRICORN

In ceea ce priveste dragostea, astazi vei intalni pe cineva care iti va trezi curiozitatea. Nu sta fara a dezvalui misterul. Incearca sa cunosti mai bine persoana respectiva si vei descoperi ca are o viata incitanta.

VARSATOR

In jurul tau se intampla lucruri care te ingrijoreaza intr-un fel, dar inca nu esti dispus/a sa faci nimic in acest sens. Nu lasa sa treaca prea mult timp fara sa iti dai seama ce consecinte au toate acestea pentru tine si viitorul tau. Scapa de indoieli si poti lua deciziile corecte.

PESTI

Nu lasa ziua sa treaca fara sa dai cel putin un telefon sau un mesaj celor de care ti-e dor. Nu conteaza ca nu va puteti vedea, dar macar da-le un semn de viata. Trebuie sa pastrezi relatia vie cu acesti oameni care iti ofera intotdeauna sprijin si care te iubesc neconditionat.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic