Horoscop zilnic. Luni, 10 august

Luni, 10 August 2020, ora 07:00
8155 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 10 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca te trezesti simtindu-te vinovat/a pentru ceva ce ai gresit in trecut si ai obtinut dusmania unei persoane de care iti pasa, cere-ti scuze astazi si apoi mergi mai departe. S-ar putea sa nu obtii iertarea ei, dar o va lasa mai moale.

TAUR

Te inseli daca ai impresia ca nu vei lipsi nimanui daca nu te duci la o intalnire cu prietenii sau la o masa in familie. Sigur le vei lipsi, dar poate ei cred ca ai lucruri mai interesante de facut si de aceea nu insista.

GEMENI

Trebuie sa fii mai sigur/a pe tine, pentru ca atunci cand ai ceva de spus sau vrei sa iti dai cu parerea, pare ca eziti. Altii pot profita de aceasta slabiciune a ta pentru a prelua conducerea, in special in mediul profesional.

RAC

Treci printr-o perioada buna a vietii tale si astazi vei simti acest lucru din plin. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa pui putin mai mult umor in relatiile cu ceilalti. Seriozitatea este buna in anumite momente, nu intotdeauna!

LEU

Te razgandesti atat de des cu privire la anumite chestiuni profesionale, incat acest lucru iti poate crea indoieli si nesigurante. Tu care stii atat de bine ce iti doresti, esti acum strain/a de acest sentiment si asta te poate face sa te simti cu adevarat rau.

FECIOARA

Astepti ca anumite probleme profesionale ori financiare sa fie rezolvate, dar acest lucru nu se va intampla daca nu faci nimic in acest sens. Din fericire, pe plan sentimental te bucuri de o perioada buna.

BALANTA

Astazi ai o stare de spirit mai buna decat in ultimele zile si asta se datoreaza faptului ca ai inceput sa-ti lasa trecutul in urma. Acum concentreaza-te pe prezent si pe evaluarea lucrurilor care merg bine.

SCORPION

Nu iti trebuie nimic mai mult decat odihna. Acum este momentul perfect pentru a lua o pauza meritata, in care sa investesti bani pentru rasfat. Este foarte important sa schimbi mediul.

SAGETATOR

Se pare ca rutina ti-a preluat din nou viata. Esti reticent/a atunci cand vine vorba sa iesi din zona de confort, cu toate ca te plangi uneori de monotonie. Ai nevoie urgent de un nou obiectiv care sa te mentina activ/a si interesat/a.

CAPRICORN

Esti atat de ingrijorat/a de situatia ta financiara, incat nici macar nu esti capabil/a sa faci ceva pentru a o remedia. Trebuie sa iti limpezesti mintea, sa te linistesti si apoi sa iti faci un plan de bataie. Orice problema are o solutie!

VARSATOR

E posibil ca astazi sa cunosti pe cineva de care sa te indragostesti la prima vedere. Ceea ce este sigur este ca vei simti fluturi in stomac. Nu pune bariere sentimentelor tale, ci profita de darul pe care ti-l ofera viata!

PESTI

Cand ai probleme cu banii, moralul tau e la pamant si nu esti in stare sa te gandesti la o rezolvare. Tu, care oferi atatea idei bune celorlalti, nici una nu pare potrivita pentru tine. Incearca sa ceri tu de data aceasta sfaturi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020