Horoscop zilnic. Luni, 1 martie

Luni, 01 Martie 2021, ora 07:00
5853 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 1 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Scapa de lenea cu care te trezesti in aceasta dimineata si cauta sa faci cat mai multa miscare peste ziua. Trebuie sa iti recastigi vitalitatea si energia. Pierzi multe ocazii care ti-ar permite sa fii mai agil/a, sa-ti pastrezi tonusul si chiar sa slabesti putin. Totul pentru ca este mai confortabil sa stai pe canapea acasa uitandu-te la televizor.

TAUR

Tine cont de o regula simpla: sport trei zile pe saptamana. Incepe de astazi cu o scurta alergare prin parc sau cu o plimbare prin oras. La intoarcere vei vedea cum starea ta de spirit s-a schimbat complet. Este, de asemenea, un plan bun pentru doi, tu si partenerul/a de viata. Astfel veti avea ocazia sa discutati despre multe.

GEMENI

Gandeste-te mai mult la tine si mai putin la altii. Renunti chiar la a-ti urma planurile doar pentru ca cineva ti-a cerut sa-l insotesti undeva sau iti cere o favoare care nu e deloc urgenta. Acest lucru pe termen lung te afecteaza mai mult decat iti imaginezi, iti poate afecta negativ chiar relatia.

RAC

Daca ai observat ca persoana cu care esti a fost putin ciudata in ultima vremea, e posibil sa fie din cauza faptului ca renunti la timpul cu ea pentru altii. S-a saturat sa tot amane planurile sau sa renunte la ele pentru ca tu ai altceva de facut. Merita sa te gandesti mai mult la cel/cea de langa tine si sa nu pui interesele altora deasupra intereselor voastre, ca si cuplu.

LEU

Nu te baza atat de mult pe opiniile si pe sfaturile altora pentru a lua decizii care te privesc doar pe tine. Trebuie sa reflectezi profund si sa-ti gasesti propria cale. Nimeni nu este in pielea ta pentru a-ti cunoaste sentimentele si emotiile la toata intensitatea lor.

FECIOARA

Incepi acum o etapa foarte favorabila daca vrei sa gasesti persoana care sa se potriveasca perfect cu tine si care are aceleasi idei despre viata. Poate va trebui sa astepti un pic, dar nu te indoi pentru ca se va intampla curand.

BALANTA

Astazi, cineva ti-ar putea strica ziua prin comentarii neadecvate. Scapa de acesti zisi prieteni care te fac sa ai probleme. Apropie-te de oamenii buni!

SCORPION

Viata nu este un drum lin, este adesea o carare sinuoasa care ajunge sa te conduca catre locuri minunate daca nu te opresti atunci cand intalnesti hopuri. Cand dai de un obstacol, trebuie sa depui toate eforturile pentru a trece de el cat mai repede posibil.

SAGETATOR

Vrei sa rezolvi un conflict, dar nu iei masurile necesare pentru a reusi. Timpul nu va schimba situatia in care te afli acum. Trebuie sa actionezi! Mediteaza si o sa vezi clar ce trebuie sa faci.

CAPRICORN

Nu astepta ca altii sa faca primul pas astazi. Daca vrei sa iesi cu cineva, contacteaza persoanele respective si alatura-te planurilor lor. Sau, propune-i partenerului/ei sa mergeti in acel loc in care doresti sa ajungi cu nerabdare in loc sa astepti sa-ti propuna el o activitate. Ai caracter si personalitate, doar ca uneori nu le arati deloc.

VARSATOR

Incepe sa iti impui criteriile si nu ramane tacut/a atunci cand ai ceva de spus. Acest lucru va ajunge la un moment dat sa te faca sa devii frustrat/a, iar aceasta frustrare te va impiedica sa te bucuri de multe lucruri.

PESTI

Te afli intr-un moment bun din viata ta, dar trebuie sa faci anumite schimbari in obiceiuri, mai ales atunci cand vine vorba de sport si mancare. Nu lasa sa treaca mai mult timp fara a rezolva ceea ce stii ca iti face rau.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

  • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"
  • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentul
  • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
  • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"
  • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
  • Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
    Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
    Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
    Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
    Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
    Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
    #horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic