Horoscop zilnic. Joi, 6 august

Joi, 06 August 2020, ora 07:00
8956 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 6 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Un vecin te deranjeaza astazi cu unele activitati care nu ti se par de bun simt. Este posibil sa faci din tantar armasar, iar apoi sa regreti. In ceea ce priveste dragostea, daca ai unele nelamuriri legate de partenerul/a de viata, mergi si vorbeste cu el/ea si pune capat acestei situatii!

TAUR

Nu este vorba ca veniturile tale sunt mici, ci pur si simplu nu iti gestionezi bine banii. Poate ar trebui sa ceri sfatul cuiva de incredere. In ceea ce priveste dragostea, garanteaza-ti starea de bine cu momente romantice si gesturi de afectiune.

GEMENI

Un bun prieten nu te va intelege astazi, oricat de bine ai incerca sa iti explici ceva ce are sens perfect pentru tine. Modul tau de a privi viata este cu totul altul. Nu ai nevoie de aprobarea nimanui pentru a continua. Concentreaza-te acum asupra dorintelor tale adevarate.

RAC

Stresul cu care te confrunti nu se datoreaza atat de mult circumstantelor exterioare pe care le intampini, pe cat o fac procesele tale de gandire si analiza. Trebuie sa constientizezi ceea ce te limiteaza pentru a te putea elibera complet. Daca te gandesti la asta cu calm, vei reusi.

LEU

Un bun prieten pe care il admiri foarte mult nu vrea sa stie nimic despre tine acum. Poate ca este furios pentru ceva ce ai facut sau ai spus, dar, in realitate, nu esti de vina pentru nimic. Stai linistit/a, apele vor reveni la normal in curand. Da-i timp!

FECIOARA

Ar fi bine daca ai continua sa economisesti bani. Acest lucru te va ajuta sa cumperi si sa investesti in ceea ce ai in minte. Dar, ar fi de dorit, de asemenea, sa nu incetezi sa faci lucrurile care iti plac. Vor veni bani neasteptati care vor parea ca au cazut din cer!

BALANTA

Nu accepta ca un coleg sa continue sa iti submineze stima de sine. Stabileste-i limite ferme, nu are dreptul sa actioneze astfel. Daca iti schimbi atitudinea, se va schimba si el!

SCORPION

Stii ca ai sprijinul familiei pentru a face o investitie care iti poate oferi destule beneficii in scurt timp. Frica, in acest caz, este singurul tau inamic. Trebuie sa intelegi ca de data aceasta nu vei esua daca iei masurile de precautie necesare.

SAGETATOR

Astazi ai atat de multe lucruri de facut, incat poti rata un apel important. Dupa-amiaza, un bun prieten te va invita sa beti ceva. Vei ezita daca accepti sau nu, dar daca vei accepta, in cele din urma vei fi bucuros/oasa ca ai facut-o.

CAPRICORN

Unele lucruri nu functioneaza asa cum trebuie in viata ta, dar pana nu iti vei da seama exact despre ce este vorba, nu vei putea sa faci niciun pas inainte. Trebuie sa analizezi cheltuielile pe care le-ai avut in ultima saptamana. In acest fel iti vei da seama de unele greseli pe care le faci.

VARSATOR

Uneori esti complet absorbit/a de retelele de socializare, asa ca ajungi sa pierzi prea mult timp pe care nu iti permiti sa il irosesti. Fa-ti un program strict si nu te abate de la el orice s-ar intampla! Astazi este o zi buna pentru a prelua controlul.

PESTI

Nu poti lasa sa treaca zile, saptamani sau luni fara sa faci macar putin sport. Trebuie neaparat sa alegi cateva exercitii fizice care te motiveaza si care iti plac. Nu mai gasi scuze, sanatatea este cea mai importanta!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #noroc, #bani , #Horoscop 2020