Horoscop zilnic. Joi, 4 martie

Joi, 04 Martie 2021, ora 07:00
7864 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 4 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Se vor schimba multe in jurul tau astazi, in special in grupurile sociale din care faci parte. Dar, trebuie sa ai rabdare pentru ca lucrurile se vor aseza. Nu ai alta optiune.

TAUR

Profita de timpul liber de astazi pentru a alege o dieta care ti se potriveste. Ai nevoie de una mai sanatoasa si mai echilibrata. Sa ai grija de tine este foarte important.

GEMENI

Sa fii agitat/a din cauza faptului ca astepti rezultatul unui examen sau raspunsul la un interviu de anagajare nu va ajuta la nimic, din contra te va prost dispune, iar cei dragi pot suferi. Incearca sa iti distragi atentia si sa faci lucruri relaxante.

RAC

Astazi vei lua o decizie care te va face sa te simti mult mai liber/a. Cel mai probabil are legatura cu banii, ceea ce poate insemna ca va trebui sa renunti la un anumit confort sau lux. Dar, va fi o decizie foarte inteleapta.

LEU

Astazi vei dori sa infrunti totul si sa iti asumi anumite riscuri. Ai multa energie, iar pericolul te atrage. Vei fi mai indraznet/eata, dar astrele iti recomanda sa cantaresti totul riscurile inainte, nu sa te arunci cu capul inainte. Totusi, vei fi sigur/a pe tine.

FECIOARA

Astazi vei fi interesat/a de un eveniment cultural sau de orice alta activitate artistica care iti va oferi multa satisfactie si te va relaxa. Nu va exista presiune exterioara.

BALANTA

Astazi iti vine sa faci prea multe lucruri si sa te lasi purtat/a de val sau manipulat/a de cineva din anturajul tau. Nu e un lucru rau, va fi o zi grozava in care te vei relaxa.

SCORPION

Ia-ti masuri de precautie in tot ce faci astazi, in special la locul de munca. Nu tot ce vezi sau auzi este adevarat si nu ar trebui sa fii tentat/a sa crezi deloc. Foloseste-ti spiritul critic fara ezitare.

SAGETATOR

Relaxeaza-te, fa putin sport sau o plimbare in parc atunci cand timpul iti permite. Natura si miscarea te vor ajuta sa gandesti mai clar. De asemenea, nu exclude vizita cuiva pe care il apreciezi foarte mult.

CAPRICORN

Corpul tau va fi foarte sensibil la orice factor extern. Asadar, ai mai multa grija de tine astazi, in special in ceea ce priveste schimbarile de temperatura, la iesirile noaptea sau la expunerea la substante agresive. Ia-ti masuri de precautie!

VARSATOR

Multi nativi ai acestei zodii au suferit o schimbare in viata lor de familie care nu a fost tocmai placuta si acum incep sa o depaseasca, chiar daca incetul cu incetul. Nu te forta la nimic, pur si simplu fa ceea ce simti si iti doresti!

PESTI

In curand vei scapa de o povara care iti dadea dureri de cap. Poate fi vorba despre ceva material, o casa sau un alt bun care te conta prea mult atat din punct de vedere economic, cat si personal. Acum este momentul pentru a negocia intregul proces. Vei respira usurat/a.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic