Horoscop zilnic. Joi, 29 aprilie

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 07:00
9203 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 29 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Intarzierile la locul de munca ar putea genera o anumita tensiune. Evita sa actionezi in graba. De asemenea, exista situatii la nivel emotional pe care trebuie sa le rezolvi. Nu le evita asa cum obisnuiesti!

TAUR

Vei fi preocupat/a de rezolvarea diferitelor probleme care necesita o buna cunoastere a cuvintelor. Vei prelua controlul asupra situatiei tale sentimentale, confruntandu-te cu situatii care te deranjau.

GEMENI

Va trebuie sa aplici anumite restrictii unei persoane din echipa ta de lucru. Actioneaza corect, fara sa exagerezi. Vei arata o anumita raceala fata de persoana iubita, iti vei comunica nemultumirile.

RAC

Cineva te va cauta pentru a indeplini sarcini pe care le cunosti foarte bine. Recunoasterea va fi cea mai buna incurajare pentru tine. Vei fi mai interesat/a de cariera si munca decat de partenerul/a de viata. Gandeste-te la consecinte!

LEU

Evita sa dai vina pe mediul inconjurator pentru greselile tale, contradictiile nu remediaza nimic. Partenerul/a de viata va fi un sprijin important pentru rezolvarea situatiilor care stagneaza in viata ta.

FECIOARA

Unele probleme ti-ar putea aduce o dispozitie proasta, rabdarea si tactul vor fi importante pentru a le rezolva. Diplomatia te salveaza de la multe situatii neplacute. Gelozia ar arata o lipsa de control in relatie, evit-o!

BALANTA

O crestere financiara sau niste bani care iti vin iti vor oferi posibilitatea de a rezolva situatii care te ingrijorau. Atitudinea ta restrictiva in dragoste ar putea fi imitata si de persoana iubita. Ai grija!

SCORPION

Un ciclu se incheie pentru a da viata unuia nou la nivel profesional. Aminteste-ti tot ce ai invatat si evita repetarea greselilor. Vorbele unei persoane te fac sa te indoiesti daca sa te intorci asupra unui subiect delicat care s-a petrecut intre voi in trecut.

SAGETATOR

Se va produce o schimbare la nivel profesional. Va fi mai bine sa iti planifici pasii pe care ii vei face pentru a nu fi nevoit/a sa improvizezi. Cineva apare in viata ta, ca sa o schimbe surprinzator.

CAPRICORN

Stai departe de situatiile care ti-au adus probleme deja la locul de munca. Atmosfera trebuie sa fie armonioasa. Evita certurile cu persoana iubita, nu fi tu motivul tensiunii! Va sosi si timpul pentru clarificari.

VARSATOR

Abilitatile tale creative vor iesi astazi la iveala. O zi buna pentru a demonstra ce poti la locul de munca. O invitatie in oras va deschide posibilitatea unei noi povesti de iubire.

PESTI

Este o zi excelenta pentru studiu si succes profesional. Abilitatile tale te vor face sa iesi in evidenta. Vei atrage atentia oricui iti va trezi interesul. Speranta va renaste in tine in ceea ce priveste dragostea.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic