Horoscop zilnic. Joi, 25 martie

Joi, 25 Martie 2021, ora 07:00
20249 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 25 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca esti obosit/a si nu ai chef sa faci lucruri importante astazi, poti pur si simplu sa fugi de anumite responsabilitati. Fiecare are cate o zi mai proasta asa ca atat timp cat nu faci o obisnuinta din asta, sefii tai vor fi intelegatori cu tine.

TAUR

In cursul acestei zile o sa descoperi ca unii dintre colegii tai nu au fost sinceri si corecti fata de tine. Desi iti doresti sa te razbuni, cel mai bine este sa te abtii si sa nu spui lucruri urate!

GEMENI

Nivelul tau de energie este ridicat astazi si drept urmare, vei simti ca poti sa faci absolut orice si te vei implica in multe proiecte. Pe viitor incearca sa duci la bun sfarsit macar o parte din ele pentru ca altfel, nu lasi deloc o impresie buna!

RAC

Starea ta de sanatate nu este tocmai roz si de aceea, vei dori sa stai mai mult timp singur/singura. Fa tot ce tine de tine ca sa iti revii rapid si nu te mai gandi la bani! Important este sa iti revii la capacitate maxima!

LEU

Partenerul tau de viata pare mai ingandurat decat de obicei, iar faptul ca nu iti spune ce are pe suflet, te deranjeaza enorm. Incearca sa il faci sa se deschida pentru ca altfel, va veti indeparta!

FECIOARA

Daca esti putin stresat/a, trebuie sa iti gasesti acele activitati care iti produc placere si sa nu te mai gandesti la altceva! Pe seara o sa primesti o vizita surpriza iar asta iti va pune la incercare abilitatile de gazda si capacitatea de a improviza!

BALANTA

Daca vremea va fi de partea ta, trebuie sa profiti de ocazie si sa petreci cat mai mult timp in aer liber. Convinge-ti cativa prieteni sa ti se alature si impreuna puteti sa va distrati de minune!

SCORPION

Poate ca situatia ta financiara nu este excelenta dar asta nu inseamna ca trebuie sa te ingrijorezi peste masura. Sunt mari sanse sa cunosti o persoana care o sa te ajute, chiar daca tu nu ii vei cere asta in mod direct.

SAGETATOR

Bucura-te de lucrurile pe care le-ai realizat pana acum si incearca sa extragi doar aspectele pozitive din experientele tale! La cina, asteapta-te sa primesti o veste importanta care iti poate influenta viitorul, mai ales din punct de vedere sentimental!

CAPRICORN

Daca te-ai saturat sa primesti permanent reprosuri, e cazul sa iti schimbi atitudinea. Arata ca si tu poti avea o latura mai urata si ca te poti supara foarte serios!

VARSATOR

Ziua aceasta vei cunoaste pe cineva dispus sa petreaca mult timp alaturi de tine. Trateaza respectiva persoana cu respectul cuvenit si orice ai face, nu o privi de sus! O sa primesti respect daca vei stii sa il oferi!

PESTI

Dimineata o sa descoperi ca ai lasat anumite treburi nerezolvate la locul de munca si din aceasta cauza, s-ar putea sa primesti o sanctiune din partea superiorilor. Daca nu exista cale de intors, tot ce ai de facut este sa iti asumi raspunderea cu demnitate si sa faci un pas inapoi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic