Horoscop zilnic. Joi, 24 septembrie

Joi, 24 Septembrie 2020, ora 07:00
7706 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 24 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Va fi o zi aproape perfecta in care tot ce faci te va umple de bucurie. In cele din urma, piesele puzzle-ului se potrivesc, iar puzzle-ul este viata ta.

TAUR

O plimbare lunga prin natura e solutia perfecta pentru relaxare. Doar asa vei reusi sa iti dai seama care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci. Vei avea nevoie de vointa si curaj pentru a continua pe calea pe care ai ales-o.

GEMENI

Este timpul sa faci unele schimbari profesionale. Cel mai probabil, cea mai buna solutie este un nou job, astfel incat sa scapi de monotonia care a pus stapanire pe cariera ta in acest moment. Cu toate acestea, nu te grabi sa iei decizii importante!

RAC

Ziua de astazi va fi fabuloasa, cu multe rasete alaturi de un prieten la care tii foarte mult. Dar, atunci cand va trebui sa infrunti realitatea si sa iei recizii importante, nu va fi atat de usor. Daca cunosti pe cineva care are o viziune diferita de a ta, asculta-l!

LEU

Nu fi atat de autoritar/a si nu le impune altor modul tau de a vedea lucrurile. Fiecare are dreptul sa gandeasca singur. Trebuie sa-i respecti pe ceilalti si sa nu crezi ca doar tu detii adevarul suprem. Chiar si atunci cand nu intelegi alte puncte de vedere, accepta-le!

FECIOARA

Ai inceput sa mananci cam mult pe fond de stres si acest lucru incepe sa se vada. Obiceiurile tale sunt de regula bune, dar de cum te abati putin de la ele, o iei pe o panta gresita din care ti-e greu sa mai iesi. Ai vointa, foloseste-o!

BALANTA

Vei trai astazi momente speciale alaturi de o persoana pe care o apreciezi foarte mult. Dar, dupa ce veti purta o conversatie pe un subiect oarecum sensibil, te vei simti inconfortabil. Totusi, este bine sa vorbiti anumite chestiuni care nu sunt simple pentru niciunul dintre voi.

SCORPION

Iesirea din monotonie din cand in cand este importanta pentru tine, dar esti blocat/a intr-o rutina care te-a prins si care nu te lasa sa scapi. Este timpul sa vii cu un nou plan care iti permite sa faci lucruri diferite. Suna prieteni pe care nu ii suni de obicei!

SAGETATOR

In ultimul timp faci o multime de exercitii fizice si te simti foarte motivat/a si in forma. Chiar daca apar situatii care iti ingreuneaza stilul de viata, nu renunta la el. Nu face face greseala de a renunta la ceea ce te avantajeaza!

CAPRICORN

Astazi e posibil sa faci o cheltuiala semnificativa pe un capriciu de care nu vrei sa te privezi. Daca iti face aceasta placere, apoi nu te simti vinovat/a sau sa regreti. O meriti si vei gasi alte modalitati de a-ti reface bugetul in lunile urmatoare.

VARSATOR

Astazi vei intalni o persoana care te va face sa te simti foarte special/a, dar nu trebuie sa ai incredere imediat in ea. Las-o sa-ti castige increderea incetul cu incetul si astfel vei evita dezamagirea. nu conteaza daca povestea ajunge sau nu la altceva, important este sa va bucurati impreuna!

PESTI

Astazi nu vei avea chef sa mergi la o reuniune de familie la care vor participa mai multe persoane cu care nu ai cele mai bune relatii din cauza anumitor discutii. Dar, trebuie sa o faci pentru ca, la urma urmei, ele sunt importante pentru tine. Fii curajos/oasa si spune-le ce ai de spus, cu drag si respect.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020