Horoscop zilnic. Joi, 24 decembrie

Joi, 24 Decembrie 2020, ora 08:29
8389 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 24 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Craciunul este foarte aproape si majoritatea persoanelor au cumparat deja cadourile pe care vor sa le ofere celor dragi. Daca tu nu esti inca gata cu pregatirile, nu te agita prea tare: esential e sa va reuniti si sa va simtiti bine impreuna!

TAUR

Ziua aceasta va fi destul de agitata pentru tine, mai ales daca rudele tale vor continua sa te insarcineze cu cumparaturile! Spune-le sa iti transmita o lista cat mai concisa, dar in acelasi timp transmite-le ca e posibil sa nu primeasca tot ce au comandat!

GEMENI

Ziua aceasta va fi destul de linistita pentru tine si o sa iti ofere ocazia sa planifici urmatoarea iesire in familie. Nu te mai gandi la bani atat de mult, important e sa gasiti un loc care sa placa tuturor! Pe seara, nu e exclus sa ai parte de o vizita surpriza de la un musafir neprevazut!

RAC

Daca esti responsabil/a cu masa de Craciun, ar fi bine sa te apuci serios de treaba! Totusi, nu incerca sa faci multe preparate culinare pentru ca nu o sa mai ai timp de detalii! Un fel principal, o salata si un desert vor fi suficiente!

LEU

Astazi o sa te simti mai obosit/a decat de obicei si mai ai inca atat de multe de pregatit...Incearca sa nu te stresezi prea mult si sa ceri ajutor de la cativa prieteni! Sigur acestia vor fi mai mult decat incantati sa te sprijine si te vor ajuta sa depasesti acest moment!

FECIOARA

In prima parte a zilei o sa te descurci excelent la toate capitolele si o sa te simti cumva invincibil/a. Totusi, dupa masa de pranz se va petrece un eveniment care te va pune pe ganduri. Incearca sa iesi din aceasta stare cat mai repede pentru ca maine va fi o zi importanta!

BALANTA

Esti extenuat/a dar recunosti cu greu acest lucru. Incearca sa privesti totul intr-un mod obiectiv si sa nu te implici in proiecte pe care nu le poti termina! Din fericire, rudele tale vor prelua controlul si te vor substitui excelent, permitandu-ti sa te odihnesti!

SCORPION

Daca dispui de cateva momente linistite, ai putea sa citesti despre semnificatia acestei zile, in compania bradutului sau langa un foc arzand domol. Sigur cateva momente de tihna iti vor prinde bine si iti vor oferi ocazia sa iti incarci bateriile!

SAGETATOR

Chiar daca simti ca nu mai ai suficienti bani, nu e cazul sa te ingrijorezi! Ultima luna a anului a fost mereu una a cheltuielilor dar bucuria de care ai parte in aceasta perioada chiar este de nepretuit! Bucura-te de fiecare aspect al vietii tale!

CAPRICORN

E cazul sa renunti la orgoliu si sa te impaci cu acele persoane fata de care te-ai racit! Fa tu primul pas si cere-ti scuze daca ai gresit! Pe seara, cineva iti va da o veste excelenta care te va umple de zambete!

VARSATOR

Nu te limita sa faci doar acele lucruri pe care le cunosti si care de-abia daca iti mai produc emotii! Infrunta necunoscutul si iesi din zona ta de confort! Dispui de suficiente calitati ca sa faci fata multor situatii inedite, important e sa ai incredere in tine!

PESTI

Astazi vei asista la o discutie destul de incordata intre doua rude sau doi prieteni apropiati. Chiar daca vei fi tentat/a sa intervii, e mai bine sa nu o faci si sa permiti respectivelor persoane sa isi rezolve singure problemele.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020