Horoscop zilnic. Joi, 23 iulie

Joi, 23 Iulie 2020, ora 07:00
9009 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 23 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Trebuie sa incepi sa ai o atitudine mai pozitiva fata de ideile celorlalti. Lucrezi in echipa, asa ca este intotdeauna o idee buna sa iei in considerare ce spun si altii, nu doar ceea ce ai tu de spus.

TAUR

Trebuie sa incepi sa asculti mai bine vocea ta interioara. Probabil ca uiti sa-ti asculti intuitia, ceea ce nu te va favoriza daca te dedici afacerilor, un domeniu in care esti specialist.

GEMENI

Este timpul sa devii constient/a de ceea ce ar trebui sa faci si de ceea ce nu ar trebui sa faci. Nu incerca sa te implici intr-o relatie cu o persoana care abia a aparut in viata ta, mai ales daca ai deja pe altcineva.

RAC

Incepe sa-ti traiesti viata mai putin intens. Din moment ce iti vei face timp sa meditezi si sa te gandesti mai mult la lucruri, vei reusi sa nu reactionezi gresit la stimulii uneori negativi ai vietii.

LEU

Puternic/a cum te stie toata lumea, astazi te vei face auzit/a la o intalnire profesionala importanta. Vei vedea cum toata lumea va avea un respect mai mare fata de tine. Poti realiza multe cu o astfel de atitudine.

FECIOARA

Incearca sa schimbi putin lucrurile, in special in dragoste. Daca esti singur/a in acest moment, motivul pentru care nu ai gasit persoana potrivita este, cel mai probabil, pentru ca nu cauti in locul potrivit.

BALANTA

O persoana foarte importanta pentru tine are nevoie de ajutorul tau astazi. Este vorba despre ceva care va implica efort fizic, asa ca pregateste-te pentru asta.

SCORPION

Ai stat prea mult timp reprimandu-ti sentimentele fata de o anumita persoana si fata de lucrurile pe care le doresti. Nu mai afce acest lucru, incearca sa spargi gheata si sa lupti pentru ce vrei.

SAGETATOR

Nu uita ca suntem unici in lume, nimeni nu este la fel ca noi si trebuie sa facem totul raportandu-ne la propria persoana. Ca sa obtii ceea ce are altcineva, trebuie sa iti adaptezi tehnica in functie de tine si de viata ta.

CAPRICORN

Un sentiment de gol ar putea fi astazi prezent in viata ta. Iti lipsesc lucruri sau persoane si fantomele trecutului te bantuie, astfel ca simti ca nu poti face nimic pentru a-ti imbunatati viata. Nu e deloc asa!

VARSATOR

Este o zi buna sa zambesti si sa spui ca esti fericit/a, nu uita sa transmiti bucurie oamenilor din jurul tau. Ai multa dragoste de daruit si persoana de langa tine va fi incantata de gesturile tale de afectiune.

PESTI

Astazi, dispozitia ta nu va fi una prea buna, asa ca nu ezita sa iei in considerare optiunea de a-ti lua o zi libera. Poti face o calatorie scurta, o plimbare in natura si sa te lasi inspirat/a sa creezi ceva nou.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020