Horoscop zilnic. Joi, 22 aprilie

Joi, 22 Aprilie 2021, ora 07:00
12598 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 22 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi ar trebui sa fii calm/a cu prietenii si colegii, deoarece poate fi o zi dificila. Stai departe de conflicte si nu forta lucrurile. Acest sentiment de izolare nu va dura mult.

TAUR

Treci printr-o gama larga de sentimente astazi. Vei trece de la ras la lacrimi si invers foarte rapid. Emotiile tale sunt foarte aproape de suprafata si pot iesi oricand la iveala, uneori nejustificat.

GEMENI

Este un moment bun pentru a lucra in echipa, pentru ca vei gasi in jurul tau exact ajutorul de care ai nevoie. Bunastarea ta interioara te ajuta sa te concentrezi mai mult pe confortul casei tale si pe imbunatatirea vietii tale de zi cu zi.

RAC

Vei avea multe idei bune de a-ti convinge partenerul/a sa-ti urmeze planurile. Astazi incepe o perioada buna pe plan sentimental, indiferent daca esti singur/a sau implicat/a intr-o relatie.

LEU

Stai bine cu dragostea, dar trebuie sa ai grija ca situatia sa ramana asa. In ceea ce priveste banii, ar trebui sa fii mai ordonat/a si mai atent/a cu gestionarea lor. Daca te confrunti cu ameteli, discuta cu medicul tau.

FECIOARA

Sotul/sotia ta are mai multa nevoie de tine, ajut-l/o. Te simti impovarat/a de cheltuielile cu care te confrunti. Ceea ce faci la locul de munca te extenueaza. Ia-ti masuri de precautie suplimentara in ceea ce priveste igiena.

BALANTA

Astazi se poate spune ca ai reusit sa scapi de esecurile sentimentale din trecut. Vei intampina o problema cu banii, insa o vei rezolva pana la venirea serii. O zi de lucru plina de idei si proiecte noi. Ai grija sa te protejezi de schimbarile de temperatura.

SCORPION

Compania persoanei pe care o placi te face sa te simti bine. Ia in considerare investirea banilor economisiti. Esti foarte apreciat/a la locul de munca. Daca spre seara ai o dispozitie mai proasta, nu iti varsa nervii pe cei dragi.

SAGETATOR

Nu te multumi cu putin, cere ce crezi ca meriti in dragoste. Cauta solutii la problemele tale financiare, de asemenea. Volumul de munca creste considerabil. Pozitia pe care o adopti la serviciu nu este buna.

CAPRICORN

Astazi vei fi prins/a la mijlocul dorintelor tale de dragoste si rutina. Ai posibilitatea de a-ti imbunatati veniturile. Munceste din greu pentru ca visurile tale sa devina realitate! Ingrijorarile te vor face sa crezi ca esti bolnav/a.

VARSATOR

Prietenii te vor dezamagi, unii dintre ei au incercat sa te foloseasca. In afaceri, ia propriile decizii. Este un moment bun pentru a-ti schimba locul de munca, dar nu inainte de a face o analiza atenta pe piata.

PESTI

Nu renunta la viata ta sociala, petrece cat mai mult timp cu prietenii. Atragi banii ca un magnet. La locul de munca, ziua va fi dificila. Nu neglija vizita la dentist!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic