Horoscop zilnic. Joi, 17 decembrie

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 07:00
8357 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 17 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca simti ca stresul devine o problema tot mai mare pentru tine, ar trebui sa faci ceva in aceasta privinta. Nu astepta sa apara problemele si actioneaza din timp! De exemplu, poti asculta muzica ta preferata, sa dansezi sau pur si simplu sa iesi la o plimbare relaxanta in aer liber...

TAUR

In cursul acestei zile o sa ai parte de aprecierea sefilor si a colegilor. Daca ai fost ajutat/a de o anumita persoana sa obtii anumite rezultate impresionante, ar fi bine sa dai dovada de fair-play si sa amintesti de sprijinul primit!

GEMENI

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu merg deloc bine pentru tine. Totusi, nu e cazul sa te ingrijorezi inca pentru ca ai alaturi multe persoane dornice sa te ajute. E nevoie doar sa le faci un semn si vei primi sprijin!

RAC

Astazi o sa cunosti o persoana foarte interesanta care te poate ajuta sa depasesti anumite momente mai dificile. Daca nu esti implicat/a intr-o relatie, o sa crezi ca ai gasit marea iubire. Totusi, nu te entuziasma prea tare, s-ar putea ca in spatele zambetului perfect sa se ascunda anumite secrete!

LEU

Traversezi o perioada foarte buna din toate punctele de vedere si esti in masura sa ii ajuti si pe altii acum. Continua sa actionezi cu aceeasi determinare si lucrurile vor evolua. Totusi, daca esti nemultumit/a de anumite aspecte din viata ta, abordeaza-le direct!

FECIOARA

Trebuie sa ai mai multa grija de tine si sa inveti sa te apreciezi! Nu crezi ca ai petrecut prea mult timp gandindu-te la ceilalti? In jurul pranzului, un eveniment neprevazut iti va pune sangele in miscare si te va determina sa actionezi rapid. Bazeaza-te pe instinct!

BALANTA

Astazi nu se va intampla nimic notabil pentru tine si din aceasta cauza, o sa simti ca ti-ai irosit timpul. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa, trebuie doar sa iti modifici perspectiva! Nu crezi ca e mai sanatos sa te gandesti ca azi ti-ai refacut fortele pentru bataliile viitoare?

SCORPION

In cursul diminetii o sa te simti mai slabit/a decat de obicei si iti va fi destul de greu sa te concentrezi la locul de munca. Daca sefii vor sesiza lipsa ta de implicare, sa nu te surprinda aparitia unor sanctiuni! Incearca sa le tratezi ca atare si sa nu te comporti ca si cum ti s-ar fi intamplat o mare nedreptate!

SAGETATOR

Partenerul tau de viata traverseaza o perioada putin mai grea si si-ar dori sa ii fi alaturi. Daca programul tau este atat de aglomerat incat nu poti nici macar sa il asculti pe omul de langa tine, acesta va fi indreptatit sa iti reproseze asta.

CAPRICORN

Sunt mari sanse ca in cursul acestei zile sa obtii un castig neasteptat, destul de consistent. Daca e vorba de finalizarea unui proces important pentru tine, s-ar putea sa nu ramai cu mare lucru dupa plata onorariilor. Totusi, esential este ca ti s-a facut dreptate!

VARSATOR

Viata ta trebuie sa insemne mai mult decat job! Nu crezi ca depui un efort prea mare pe acest plan al vietii tale in timp ce rudele si oamenii dragi de langa tine sunt neglijati? Incearca sa gasesti un echilibru!

PESTI

Chiar daca nu e momentul ideal pentru a organiza concediul pe anul 2021, s-ar putea ca luarea acestei decizii sa se dovedeasca inspirata pentru tine. In conditiile in care operatorii de turism au oferte tot mai avantajoase, tot ce ai de facut e sa alegi o destinatie cat mai sigura si complet noua!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020