Horoscop zilnic. Joi, 16 iulie

Joi, 16 Iulie 2020, ora 07:00
6541 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 16 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi trebuie sa te confrunti cu unele probleme pe care le-ai tot ocolit in ultima vreme. Indiferent de cate lucruri ai pe cap, fa-ti timp pentru familie!

TAUR

Este timpul sa te confrunti direct cu problemele tale emotionale, pentru ca exista posibilitatea de a incepe o noua relatie astazi. Accepta-ti trecutul, invata si el si ia-o de la capat!

GEMENI

Ziua de astazi va veni cu unele schimbari pentru tine. Desi ai putea simti o oarecare indoiala in acceptarea unui nou loc de munca sau in ceea ce priveste plecarea in strainatate, va fi o ocazie grozava de care trebuie sa profiti!

RAC

Va trebui sa lucrezi cateva ore in plus astazi pentru a putea sa iti termini treaba. Muzica va fi un bun aliat si iti va face munca mai usoara si mai placuta. Iei decizii inteligente.

LEU

O intalnire cu o persoana inteligenta va avea loc astazi si te va ajuta sa iti rezolvi problemele financiare. Iti vei seta obiective realiste si vei fi capabil/a sa le atingi.

FECIOARA

O schimbare importanta este pe cale sa se produca astazi. Fie ca este vorba despre ceva personal sau profesional, astrele te sfatuiesc sa fii mai calm/a, mai vesel/a si sa renunti la negocieri.

BALANTA

Fii clar/a si ferm/a in afirmatiile tale, astfel incat nimeni sa nu poata profita de ceea ce spui. Este important sa te faci bine inteles/easa, in special daca miza este mare si implica bani.

SCORPION

Nivelul de toleranta va marca ziua de astazi. Asadar, trebuie sa-ti masori cuvintele si reactiile indiferent de vestile neasteptate pe care le primesti la locul de munca. Priveste totul cu binevointa si calm, pastrandu-te in relatii bune cu colegii. De asemenea, ambitia ta trebuie sa fie prezenta in permanenta.

SAGETATOR

Astazi vei face un pas important la nivel profesional, dar, pentru asta, trebuie sa ignori ce spun altii. Lasa-te ghidat/a de intuitie si evolutia ta este ca si garantata. Modul tau de gandire va genera incredere in randul celor din jur.

CAPRICORN

Planurile si proiectele tale profesionale ar putea incepe de astazi sa devina realitate. Cu toate acestea, va fi nevoie de un mic mai mult efort uneori, mai ales atunci cand vei intampina dificultati legate de bani.

VARSATOR

Ziua de astazi este perfecta pentru perfectionare. Profita din plin de toate ocaziile care ti se ofera, deoarece doar asa vei reusi sa iti gasesti calea si sa iti atingi telurile.

PESTI

Va trebui sa multumesti unui coleg de munca pentru ajutorul acordat pentru promovarea de care ai avut parte. Desi poate ca nu totul functioneaza asa cum ti-ai dori, vei avea ocazia sa-ti descoperi abilitati si aptitudini de care nu stiai.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020