Horoscop zilnic. Joi, 15 octombrie

Joi, 15 Octombrie 2020, ora 07:00
8481 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 15 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Chiar daca nu te-ai trezit cu o dispozitie prea buna, fa un efort si incearca sa iesi din casa, sa te alaturi planurilor prietenilor sau chiar ale familiei. Nu respinge propunerile care ti se fac, deoarece acesti oameni au un efect pozitiv foarte puternic asupra ta.

TAUR

Poate ai inceput deja sa te intalnesti cu cineva si deja te simti dezamagit/a. Sau poate ai iesit recent dintr-o relatie si nu poti trece peste. Unele situatii sunt inevitabile, dar fiecare sfarsit este un nou inceput. Incearca sa-ti vindeci ranile si in curand vei putea sa iubesti din nou.

GEMENI

Vezi probleme acolo unde nu exista. Astazi probabil te-ai trezit obsedat/a de lucrurile care urmeaza sa se intample. Astfel nu faci decat sa iti irosesti energia, cand ai putea sa faci ceva cu adevarat util si placut in acelasi timp.

RAC

Lasa gandurile negative deoparte si concentreaza-te asupra unui plan care va aparea astazi si pe care vei fi pe punctul sa il respingi automat. Nu o face! Va fi o iesire din rutina distractiva.

LEU

Te asteapta o zi aglomerata, mai ales daca trebuie sa participi la o reuniune de familie. Spiritele vor fi aprinse astazi si te-ai putea trezi in mijlocul unei dispute la care esti tentat/a sa iei parte. Nu o face!

FECIOARA

Misiunea de astazi este sa te calmezi si sa mediezi situatiile tensionate din jurul tau, astfel incat sa ajungi atat tu, cat si ceilalti sa realizati ca nu a exista, de fapt, nicio problema.

BALANTA

Astazi este o zi foarte potrivita pentru a medita, a reflecta si a trage concluzii. Nu privi acest lucru drept o pierdere de timp, dimpotriva, este ceva foarte necesar pe care trebuie sa-l faci acum pentru a intelege mai bine schimbarile prin care treci.

SCORPION

Astazi este un moment bun pentru a lua decizii, dar mai intai trebuie sa fii foarte sigur/a pe ceea ce vrei. Desi cineva dintre apropiatii tai vrea sa te sfatuiasca, urmaza-ti intuitia. In dragoste lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

SAGETATOR

Te asteapta o zi fantastica daca accepti propunerea prietenilor tai de a iesi intr-un loc inedit. Vei trai situatii amuzante si iti vei recastiga simtul umorului. De asemenea, aceasta experienta iti poate scoate in cale o persoana care te va molipsi cu energia si viziunea sa pozitiva asupra vietii.

CAPRICORN

Trebuie sa iti recastigi increderea in tine. Aminteste-ti ca depinde doar de tine daca ziua de astazi va fi una buna sau rea. Nu ai probleme mari in viata, asa ca bucura-te de ceea ce traiesti!

VARSATOR

Ai devenit foarte suspicios/oasa fata de toata lumea, deoarece ai avut o experienta nepacuta cu cineva care ti-a tradat increderea. Este bine sa actionezi cu prudenta, dar acum aplici aceasta tehnica cu persoana care nu trebuie. Aceasta poate fi un pion important in viata ta, nu o pierde!

PESTI

Astazi vei avea sansa sa cunosti pe cineva, dar, din fericire, iti vei da seama destul de repede ca nu aveti aceleasi idealuri. E mai bine sa te retragi la timp decat sa complici lucrurile inutil!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020