Horoscop zilnic. Joi, 13 mai

Joi, 13 Mai 2021, ora 07:00
7273 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 13 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Esti mai preocupata de plimbare decat de munca, dar acest lucru nu iti va crea probleme astazi. Cheltuielile vor fi foarte mari si castigurile asteptate nu se vor concretiza. Trebuie sa iti faci un plan pentru o mai buna gestionare financiara.

TAUR

Daca esti in cautarea dragostei, acesta este momentul care iti poate aduce succesul. Probabil o sa intalnesti pe cineva pe internet. E posibil ca acea persoana sa locuiasca departe de tine, dar te va aborda intr-un mod atat de interesant incat nu va mai conta distanta.

GEMENI

S-ar putea sa dai mai multa voce problemelor financiare cu care te confrunti. Etica ta va fi pusa la incercare la locul de munca. Nu asculta barfele rautacioase care iti ajung la urechi.

RAC

Astazi vei simti o mare dorinta de a-ti oficializa relatia. Este inca foarte devreme, insa vrei sa te asezi la casa ta cat mai repede cu putinta. Astrele te sfatuiesc sa nu te grabesti, rabdarea ta va da roade.

LEU

Astazi vei avea cheltuieli mari si, de asemenea, va trebui sa faci fata unor tulburari financiare, deoarece apar unele cheltuieli suplimentare. In ceea ce priveste cariera, te indrepti catre obiectivele tale cu determinare. Fii cu ochii in patru, astazi poti gasi aliati de nadejde pe drum.

FECIOARA

Astazi astmosfera va plina de blandete, armonie si farmec. O intalnire romantica ar putea fi decisiva si cu mari sanse de a se transforma intr-o relatie pe termen lung. Daca faci deja parte dintr-un cuplu, jumatatea ta se va apropia mai mult de tine. Preiei fraiele fara sa-ti dai seama.

BALANTA

Astazi vei prefera sa stai mai mult acasa si sa-ti petreci timpul alaturi de cei dragi. Daca ai copii, vei avea parte de momente extrem de placute. Daca nu ai copii, e posibil sa iei in considerare aceasta posibilitate.

SCORPION

Astazi iti vei da seama cata siguranta emotionala iti poate oferi o familie si vei fi motivat/a sa iti imbunatatesti viata. Consolidezi legaturi, care devin din ce in ce mai pasionale si intense. In unele cazuri ar putea exista o reconciliere.

SAGETATOR

Astazi, din nou, vei ierta pe cineva care te-a jignit. Sa lasi furia sau orice forma de rautate sa se dezlantuie nu e niciodata o idee buna. Natura ta directa poate lasa impresia ca te crezi superior/oara, dar nu este deloc asa, ci doar nu crezi in subtilitati.

CAPRICORN

Fericirea pe care o generezi in interiorul tau datorita naturii tale optimiste te mentine intr-o forma fizica excelenta. Esti plin/a de energie si vei avea dispozitia necesara pentru a face loc iubirii sa intre in viata ta.

VARSATOR

Astazi, un prieten sau un coleg te-ar putea avertiza cu privire la tradarea cuiva in care ai incredere. Acest lucru te-ar putea frustra. Astrele te sfatuiesc sa nu iti mai dezvalui intimitatile oricui pe viitor.

PESTI

Evita parteneriatele sau proiectele dubioase astazi. Daca ai chiar si un mic dubiu cu privire la ceva, fa un pas inapoi. Nu iti indeparta ochii de la tinta si te vei indrepta in directia cea buna.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic