Horoscop zilnic. Joi, 11 martie

Joi, 11 Martie 2021, ora 07:00
8772 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 11 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi o sa participi la o sedinta sau alt gen de intrunire serioasa. Este important sa iti folosesti cat mai productiv timpul de care dispui iar daca simti ca cineva chiar vrea sa iti calce pe urme, fa tot ce poti ca sa il/o sprijini!

TAUR

In prima parte a zilei o sa descoperi ca nu esti apreciat/a asa cum ar trebui la locul de munca. Daca tu nu vei lupta sa te pui in evidenta, nimeni nu o va face. Din fericire, lucrurile se vor ameliora pentru tine odata cu trecerea timpului, iar seara se anunta a fi excelenta!

GEMENI

Daca te simti mai obosit/a decat de obicei, trebuie sa ai grija sa urmezi un program mai strict! Fie ca e vorba de alimentatie sau de ora la care mergi la culcare, e esential sa respecti un program mai strict, pentru ca aceste aspecte pot contribui la imbunatatirea starii tale!

RAC

Situatia ta financiara este excelenta in aceasta perioada si datorita acestui lucru, reusesti sa iti satisfaci cele mai importante dorinte. Totusi, nu exagera cu cheltuielile pentru ca roata se poate intoarce oricand!

LEU

Azi vei primi o veste foarte importanta de la o ruda apropiata. Daca e vorba de aparitia unui copil sau de logodna/casatorie, trebuie sa te gandesti la un cadou si la o modalitate de a sarbatori cumva evenimentul!

FECIOARA

Nu exagera cu consumul de dulciuri! Chiar daca e greu sa te abtii uneori, e necesar sa o faci ca sa nu iti pui in pericol sanatatea. Daca dispui de timpul necesar, mersul la sala poate fi solutia ideala pentru tine!

BALANTA

Daca esti parinte, trebuie sa te implici mai mult in problemele legate de educatia copilului tau. Incearca sa il asculti mai mult si sa ii vorbesti intr-o maniera mult mai apropiata decat ai facut-o pana acum! Pe seara, nu e exclus sa primesti vizita unor prieteni.

SCORPION

In prima parte a zilei vei intampina o problema majora la locul de munca si iti va fi foarte greu sa ii faci fata. Din fericire pentru tine, sunt multi colegi dispusi sa iti ofere o mana de ajutor si sa te sfatuiasca daca e cazul.

SAGETATOR

Daca ai apelat la serviciile unui notar sau avocat de renume, astazi vei fi nevoit/a sa ii faci o noua vizita, ocazie cu care vei fi uimit de tariful practicat de acesta. Incearca pe viitor sa nu mai alegi prima optiune care iti iese in cale!

CAPRICORN

Avand in vedere ca azi vei avea mai mult timp decat de obicei, ar trebui sa te ocupi de curatenia din casa. Nu ezita sa apelezi la serviciile unui specialist daca simti ca anumite aspecte te depasesc...important e ca la finalul zilei sa ai parte de un rezultat bun!

VARSATOR

Relatia de iubire a inceput sa scartaie? Nu mai cauta sa invinovatesti persoana de langa tine de acest aspect! Incearca sa iti gasesti defectele si sa le remediezi, inainte sa pui presiune pe celalalt!

PESTI

De dimineata vei asista la o discutie contradictorie sau la o cearta importanta, iar la finalul acesteia, e posibil sa fii nevoit/a sa alegi o parte. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie, pentru ca gestul tau va avea rezultate mai tarziu!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic