Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop zilnic. Joi, 10 septembrie

Joi, 10 Septembrie 2020, ora 07:00
7829 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 10 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei incerca sa termini un proiect destul de complicat, fara a apela la sprijinul unor colegi. Din fericire, vei fi plin/a de inspiratie si vei reusi sa ii impresionezi pe toti cunoscutii.

TAUR

Lucrurile nu stau tocmai bine pentru tine din punct de vedere emotional. Daca esti in asteptarea unui raspuns din partea jumatatii tale, cel mai bine e sa nu pui presiune pe respectiva persoana, si sa astepti trecerea timpului!

GEMENI

Astazi vei participa la o intalnire importanta care iti poate influenta viitorul. Drept urmare, cel mai bine este sa dai dovada de seriozitate si sa nu incerci sa iti schimbi comportamentul!

RAC

Pentru tine, aceasta zi va fi destul de linistita si vei avea in sfarsit ocazia de a-ti reincarca bateriile. Daca locuiesti la casa, ar trebui sa profiti de timpul frumos de afara pentru a face curatenie prin curte!

LEU

Starea ta financiara lasa de dorit si s-ar putea sa fii nevoit/a sa ceri un imprumut consistent. Din fericire, sunt multi cei care iti vor intinde o mana de ajutor, iar asta demonstreaza ca ai dezvoltat prietenii adevarate.

FECIOARA

Nu te teme sa incepi proiecte noi fiindca esti destul de priceput/a! Daca e vorba de munca fizica, cel mai bine e sa actionezi cu tact si sa iti faci un plan pe care sa il urmezi cu strictete!

BALANTA

Astazi vei intampina anumite dificultati la locul de munca si o sa fii nevoit/a sa ramai cateva ore peste program. Cum cei dragi de-abia asteptau sa ajungi acasa, e firesc sa ai parte de reprosuri din partea acestora. Actioneaza cu calm!

SCORPION

Astazi vei primi o veste excelenta de la un prieten mai vechi. Daca reusita acestuia va fi sarbatorita cu mult alcool, ai grija la bautura aleasa pentru ca a doua zi trebuie sa fii in picioare la primele ore ale diminetii!

SAGETATOR

In prima parte a zilei nu o sa te simti deloc in apele tale si din aceasta cauza, o sa refuzi orice invitatie primita. Incearca sa iti revii la normal cat mai rapid pentru ca altfel, o sa starnesti multa antipatie!

CAPRICORN

Ziua aceasta va fi una foarte reusita pentru tine, mai ales din punct de vedere profesional. Daca esti creator de arta, nu e exclus ca o persoana instarita sa iti ofere o suma importanta pentru una din operele tale.

VARSATOR

Astazi vei descoperi ca o persoana din anturajul tau nu a fost complet sincera cu tine. Din fericire, respectivul/respectiva isi va recunoaste greseala si astfel, va evita sa te puna intr-o postura si mai jenanta!

PESTI

Desi ai impresia ca le stii pe toate, de fapt lucrurile nu stau deloc asa si ti-ar prinde bine mai multa modestie! Incearca sa iti schimbi felul de a fi, inainte de a ramane complet singur/a!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020