Horoscop zilnic. Joi, 10 iunie

Joi, 10 Iunie 2021, ora 07:00
5825 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 10 iunie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei intra in contact cu o persoana care iti poate aduce multe surprize in viata ta. E timpul sa te relaxezi si sa nu te gandesti numai la rau de toata lumea. Lasa-te purtat/a de val si vei obtine lucruri foarte placute.

TAUR

Astazi te vei vedea nevoit/a sa asculti pe cineva care iti spune despre o problema sau un esec din viata sa. Nu vei putea face nimic, dar macar il vei ajuta sa se descarce.

GEMENI

In mediul profesional, unii s-ar putea sa iti puna piedici astazi, probabil pentru ca nu le place de tine sau pentru ca se tem de tine. Nu trebuie sa te opresti, nu trebuie sa ii asculti, ci e important sa ii eviti si sa iti vezi de drumul tau. Nu ii confrunta direct!

RAC

Nu lasa dispozitia proasta a cuiva sa-ti strice ziua. Reactioneaza cu umor si cu cuvinte amabile fata de acea persoana. Vei vedea rezultate bune imediat ce iti activezi zambetul.

LEU

Poate nu te-ai gandit prea bine la asta, dar daca nu vrei sa dai gres, nu lua nicio decizie importanta astazi. De asemenea, nu semna documente care te angajeaza in ceva pe termen lung. Ai grija la bani si bunuri de valoare.

FECIOARA

Vei dori sa vezi de aproape si cu ochii tai ceva ce ti s-a spus sau ai vazut pe retelele de socializare. Fii atent/a si nu avea incredere in tot ceea ce ti se expune, deoarece lucrurile sunt nesigure si periculoase uneori. Asculta cuvintele si semnele de alarma!

BALANTA

O persoana incearca sa-ti spuna ceva important, dar nu indrazneste sa o spuna deschis, poate din cauza timiditatii sau a lipsei de incredere. Incearca sa o descoperi si sa o ajuti sa se exprime sincer, este important atat pentru ea, cat si pentru viitorul tau.

SCORPION

Astazi iti vei da seama cum sa rezolvi o problea pe care astepti sa o clarifici de ceva timp. Vei zambi in cele din urma si vei obtine linistea sufleteasca de care ai nevoie.

SAGETATOR

Stii ca, daca te lasi purtat/a de nervi, nu vei rezolva nimic si imagina ta s-ar putea deteriora destul de mult. Asadar, astazi, trebuie sa iti controlezi atitudinea si iesirile, mai ales in prezenta oamenilor cu putere.

CAPRICORN

Astazi vei ajunge la o concluzie importanta care te poate face sa iti schimbi parerea asupra unui subiect familiar. In orice caz, abordeaza totul cu dragoste si intelegere. Incetul cu incetul iti vei asuma realitatea.

VARSATOR

Te trezesti inca de dimineata cu o energie care te face sa simti ca poti realiza tot ceea ce iti doresti si ca nimeni nu iti poate sta in cale. Vei actiona calm si cu o atitudine foarte buna. sare seara, profita de orice ocazie pentru a te distra alaturi de persoana iubita!

PESTI

Exista un timp pentru toate si astazi esti interesat/a sa iti organizezi bine programul pentru a putea face mai tarziu acele lucruri care iti plac. Asta se va intampla doar daca finalizezi lucrarile si sarcinile inca in asteptare.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic