Horoscop zilnic. Joi, 10 decembrie

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 07:00
6074 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 10 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi nu o sa te simti in apele tale si vei experimenta stari destul de ciudate. Incearca sa nu faci miscari bruste ori exercitii fizice prelungite. Daca vei urma sfatul medicului, o sa iti revii la normal pe seara.

TAUR

Traversezi o perioada excelenta din punct de vedere financiar dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche. Daca vei cheltui fara noima, vei ajunge la fundul sacului instantaneu. Da dovada de mai multa responsabilitate!

GEMENI

Azi te vei certa foarte rau cu o ruda apropiata pentru ca niciodata nu te ia in serios. Desi vei tentat/a sa o faci, e mai bine sa nu arunci cu vorbe urate! Din fericire, o a treia persoana se va baga in mijlocul scandalului si va reusi sa va potoleasca.

RAC

Daca un prieten iti va cere ajutorul astazi, fa tot ce poti ca sa ii fi alaturi. Chiar daca nu e vorba de nimic prea important, trebuie sa ii arati respectivei persoane ca esti langa ea si ca are pe cine sa se sprijine!

LEU

In prima parte a zilei vei afla o informatie sensibila care te poate scoate din zona de confort. Indiferent despre ce e vorba, trebuie sa iti pastrezi calmul. Daca te simti cumva depasit/a, aminteste-ti ca poti apela la sprijin si ca nu trebuie sa te chinui singur/a!

FECIOARA

Ziua aceasta va fi excelenta pentru tine si vei emana siguranta prin toti porii. Sa nu te surprinda daca sefii te vor lasa la conducere pentru o perioada mai scurta de timp! Acum ai acumulat destula experienta si stii cum sa te adaptezi la orice situatie!

BALANTA

N-ar strica sa dedici mai mult timp familiei! Daca ai impresia ca doar locul de munca este important, o sa ai parte de o dezamagire pe masura! Practic, superiorii tai nu iti vor recunoaste implicarea sau eforturile depuse recent si isi vor urmari doar propriul interes!

SCORPION

Continua sa descoperi lucruri noi si fii la fel de perseverent/a si ambitios/ambitioasa. La pranz vei avea parte de o surpriza din partea prietenilor...ziua va fi din ce in ce mai buna pentru tine. Nu e exclus chiar sa primesti o promovare sau o marire de salariu.

SAGETATOR

Vei incepe aceasta zi intr-o maniera diferita decat de obicei. E posibil sa te ridici cu greu din pat si sa intampini dificultati chiar si la cele mai banale lucruri. Daca remediile naturiste nu vor functiona pentru tine, contacteaza-ti urgent medicul! S-ar putea sa fi contactat o viroza ori o infectie destul de serioasa...

CAPRICORN

Esti cu moralul la pamant in aceasta perioada si nimic nu pare sa fie suficient de bun pentru tine. Drept urmare, lumea a inceput sa te evite si sa te vorbeasca pe la spate. Daca nu iti vei schimba rapid atitudinea, s-ar putea sa ramai singur/a cat de curand!

VARSATOR

Daca nu ai cumparat inca nimic pentru cei dragi, nu e cazul sa te ingrijorezi! Avand in vedere ca aceste sarbatori vor fi atipice, poate ar fi o idee buna sa oferi in dar, un altfel de cadou...sigur vor fi incantati sa primeasca ceva construit de mana ta, mai mult decat orice altceva.

PESTI

Atmosfera la locul de munca este destul de tensionata si cat de curand, cineva o sa cedeze. Asigura-te ca nu esti tu acea persoana, si continua sa lupti cu aceeasi determinare pana in ultima clipa! Daca nu ai avut ocazia pana acum, pe seara o sa te poti relaxa cu adevarat!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020