Horoscop zilnic. Duminica, 8 noiembrie

Duminica, 08 Noiembrie 2020, ora 07:00
7704 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 8 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Pregateste-te pentru o zi mai agitata decat de obicei! Poate fi vorba de o cearta in familie sau de un plan esuat, desi a fost gandit in detaliu. Indiferent ce s-ar intampla, tu trebuie sa iti pastrezi calmul si sa fii ferm/a pe pozitie!

TAUR

Incearca sa petreci mai putin timp in fata calculatorului si sa te aproprii de natura! Daca ai posibilitatea, gateste ceva inedit care sa contina legume/fructe proaspete! O sa constati ca gustul va fi infinit mai bun decat al altor produse similare din comert!

GEMENI

Ziua aceasta vei cheltui mai mult decat ti-ai planificat, iar seara iti vei face serioase reprosuri din aceasta cauza. Decat sa iti plangi in pumni, mai bine ar fi sa inveti ceva din aceasta experienta si sa nu te mai lasi dus/a de val atat de usor!

RAC

In prima parte a zilei te vei simti destul de slabit/a si din aceasta cauza, multa lume o sa te evite. Daca nu vei reusi sa iti revii la forma ta obisnuita in cateva ore, ar fi mai bine sa te izolezi o scurta perioada de timp. Altfel, vei genera doar situatii tensionate!

LEU

Acorda mai multa atentie organismului tau si incearca sa iti respecti programul de somn! Iar daca ai impresia ca ora de culcare e importanta doar in cazul celor mici, afla ca te afli intr-o grava eroare! Da dovada de mai multa maturitate!

FECIOARA

Azi e posibil sa intri intr-un conflict serios cu anumite persoane pe care le stii doar din vedere. De exemplu, casierita de la magazin sau un vecin cu care nu ai discutat niciodata, iti pot scoate peri albi, pornind de la o chestie banala. Nu lasa garda jos!

BALANTA

Te vei trezi cu o durere de cap, de burta sau de masea si pana nu vei spune acest lucru tuturor prietenilor, nu iti va trece. Sigur, problema pe care o ai tu e in principal de ordin afectiv si e cazul sa cauti rezolvarea in alta parte... Evita sa mai folosesti tot felul de motive inventate pentru a cersi atentia celorlalti!

SCORPION

De dimineata vei primi un telefon de la o persoana cu care nu vorbesti prea des. Chiar daca la inceput o sa te simti speriat/a, vei realiza ca nu e nimic de ingrijorat. E pur si simplu o zi de duminica, si cineva are mai mult chef de vorba...

SAGETATOR

Vei petrece multe ore din aceasta zi in afara locuintei. Cat timp vremea iti mai permite, e bine sa iesi din locuinta si sa te bucuri de culorile toamnei. Incearca sa implici cat mai multa lume in activitatile tale!

CAPRICORN

Un obiect pe care il utilizezi foarte des se va defecta in aceasta zi, iar asta te va enerva teribil. Daca e vorba de telefonul tau mobil, nu te grabi sa iti cumperi rapid alt model! S-ar putea ca batranul tau prieten sa aiba nevoie doar de o mica reparatie...

VARSATOR

Daca obisnuiesti sa te plangi ca nu ai suficient timp liber pentru a-ti urma pasiunile, de acum nu vei mai avea nicio scuza! Incearca sa fii putin mai organizat/a si sa te tii de program! Facand asta, o sa constati ca ai timp de aproape orice!

PESTI

Ziua aceasta va fi destul de dificila pentru tine, mai ales daca maine te asteapta o proba de foc. Profita de ocazie ca sa te pregatesti la cat mai multe aspecte, si nu uita: vei reusi doar daca vei avea incredere in tine!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020