Horoscop zilnic. Duminica, 4 aprilie

Duminica, 04 Aprilie 2021, ora 07:00
8517 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 4 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu ar trebui sa iti mai faci griji cu privire la sanatatea ta, dar este bine sa ai mai multa grija de corpul tau. Este o idee buna sa faci mai multa miscare, poate chiar ceva mai solicitant. La final, vei aprecia.

TAUR

Lasa-te sfatuit/a de cineva care are mai multe cunostinte cu privire la sanatate, cum ar fi un medic specialist. Parerea lui poate fi foarte utila pentru a-ti imbunatati aspectul corpului in care nu prea te simti bine.

GEMENI

Ceea ce iti doresti cel mai mult astazi este sa ramai acasa si sa te dedici cititului sau vizionarii serialului preferat. Este o pauza pe care o meriti si care este foarte importanta pentru sanatatea ta.

RAC

Nu trebuie sa te simti coplesit/a de responsabilitatile tale, desi este adevarat ca astazi cineva iti va cere anumite lucruri pe care nu vrei sa le faci. Dar, trebuie sa realizezi ca ai promis, iar acum e necesar sa te tii de cuvant.

LEU

Trebuie sa treci un test astazi. Poate fi vorba despre alaturarea la un grup care desfasoara o activitate ce necesita pregatire si o anumita doza de risc. Nu ar trebui sa te implici daca nu te simti suficient de pregatit/a.

FECIOARA

Este foarte important sa nu mai repeti experientele din trecut daca au fost negative. Astazi iti vei da clar seama ca ai facut o greseala si ca nu mai ai voie sa o faci din nou. Totul este despre invatare si evolutie.

BALANTA

Astazi vei avea o zi foarte interesanta pentru ca, pe langa distractie, vei avea ocazia sa inveti ceva ce nu stiai si care iti va fi foarte util. Exista noi reguli pe care trebuie sa le cunosti. Acest nou pas inainte iti va face bine.

SCORPION

Ai un scop si trebuie sa il atingi, dar mai intai, va trebui sa treci peste un hop. Un apel te avertizeaza cu privire la ceva ce s-ar putea intampla maine la serviciu. Asculta cu atentie ce ti se spune.

SAGETATOR

Este mai bine pentru tine sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu te pierzi in visare. In jurul tau se pot intampla lucruri importante pe care nu trebuie sa le ratezi. In ceea ce priveste banii, s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta.

CAPRICORN

Ai grija de tine si rasfata-te astazi cat poti de mult. Daca poti, mergi la masaj sau la un centru spa, dar nu uita de regulile sanitare. Saptamana urmatoare va fi grea, asa ca ai nevoie de relaxare.

VARSATOR

Ai un proiect lasat de izbeliste pentru ca ai fost fortat/a sa iti dedici timpul altor lucruri care acum nu mai au nevoie de atat de multa atentie din partea ta. Incearca sa reiei acel proiect, inca se mai poate face ceva.

PESTI

Desi de obicei nu esti prea curios/oasa, astazi te vei confrunta cu o enigma pe care vrei sa o descoperi cu orice pret. Nu o face daca nu este treaba ta sau daca nu te afecteaza in vreun fel.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic