Horoscop zilnic. Duminica, 3 ianuarie

Duminica, 03 Ianuarie 2021, ora 07:00
7630 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 3 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Profita de aceasta zi ca sa reintri in ritmul tau obisnuit. Daca de maine te vei intoarce la job, sigur nu iti va strica o scurta perioada de adaptare!

TAUR

Vei petrece aceasta zi in compania rudelor sau a prietenilor si veti face schimb de idei/impresii. Daca dispuneti de suficienti bani, poate ca n-ar fi o idee rea sa planificati urmatoarea iesire in grup. O cazare la mare cumparata din timp, poate fi chiar mai ieftina decat banuiai!

GEMENI

Ca sa iti pui sangele in miscare, o idee buna ar fi sa iesi la jogging, sau macar sa faci o scurta plimbare in parc. Dupa consumul exagerat de carne, sigur ai nevoie doar de sport si apa!

RAC

Azi vei cunoaste o persoana destul de importanta, si vei descoperi ca ai posibilitatea sa avansezi la job fara a depune prea mult efort. Discuta cu partenerul tau despre aceasta posibilitate, si nu te grabi sa iei decizii! S-ar putea ca in schimb sa ti se ceara anumite favoruri!

LEU

Esti o persoana curajoasa, care nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume. Totusi, daca vei invata sa fii putin mai cumpatat/a, s-ar putea sa ai de castigat! Incearca sa te schimbi!

FECIOARA

Din punct de vedere amoros, lucrurile sunt destul de bine aranjate pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie sa te culci pe o ureche si sa renunti la vigilenta! Nu degeaba se spune ca paza buna, trece primejdia rea!

BALANTA

Esti o persoana calculata si foarte responsabila, mai ales atunci cand vine vorba de propria familie. Drept urmare, e posibil ca astazi sa iei o decizie majora, care sa influenteze viitorul rudelor tale. Pe seara, sigur veti avea ce sarbatori!

SCORPION

Unul dintre prietenii tai iti va cere ajutorul astazi, iar tu vei face tot ce poti ca sa ii fi alaturi. Daca e vorba de un imprumut, poti sa il sprijini imediat pentru ca din fericire, ai reusit sa iti faci cateva economii importante.

SAGETATOR

Dupa acest scurt concediu, ai realizat ca e cazul sa dedici mai mult timp familiei tale. Daca seful iti permite, poti opta pentru un program mult mai flexibil, si sa iti alegi intervalul de timp petrecut la job. Sigur ai tai vor fi incantati!

CAPRICORN

Esti o persoana optimista dar azi, vei fi de nerecunoscut. Sa nu te surprinda daca toti din jurul tau vor incerca sa te evite, ori daca vei auzi barfe la adresa ta. Persoana diferita va fi intotdeauna exclusa din grup!

VARSATOR

Ai impresia ca anul acesta va fi mai usor decat 2020? N-ar trebui sa te bucuri prea mult, mai ales din punct de vedere profesional. In aceasta seara vei afla un lucru care te va pune serios pe ganduri si vei descoperi ca trebuie sa vii cu ceva nou la job, daca vrei sa ramai in aceeasi companie!

PESTI

De dimineata vei fi rasfatat/a cu un mic-dejun la pat, si cu o propunere extrem de interesanta de petrecere a timpului liber. Nu te gandi la costuri! Meriti sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic