Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop zilnic. Duminica, 28 martie

Duminica, 28 Martie 2021, ora 07:00
5553 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 28 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Sunt mari sanse ca astazi sa iti depasesti limitele, mai ales daca participi la o competitie. Sarbatoreste reusita alaturi de cei dragi si continua in aceeasi directie! Te asteapta doar lucruri frumoase!

TAUR

Nu ii trata cu superioritate pe cei care se protejeaza si care sunt mai precauti. Chiar daca tu nu ai face acest lucru, nu trebuie sa dispretuiesti pe nimeni, ori sa ii judeci! E posibil ca un eveniment petrecut in jurul pranzului sa te determine sa iti schimbi comportamentul!

GEMENI

Nu e exclus sa te accidentezi astazi din cauza grabei cu care actionezi. Incearca sa fii mai atent/a si pe viitor, sa nu faci mai multe lucruri in acelasi timp!

RAC

Chiar daca situatia ta financiara actuala iti permite sa faci anumite achizitii de lux, ar fi o dovada de inconstienta sa nu iti prioritizezi cheltuielile! Nu-i de mirare ca partenerul tau de viata te considera imatur/a! Fa o schimbare rapid!

LEU

In aceasta zi de weekend, e posibil sa suporti anumite consecinte nefericite ca urmare a impulsivitatii cu care actionezi. Daca nu iti poti tempera reactiile sau pornirile, poate ca e mai bine sa te izolezi o scurta perioada si sa apelezi la ajutorul unui specialist!

FECIOARA

Traversezi o perioada mai proasta dar chiar si in astfel de conditii, nu trebuie sa iti pierzi speranta! Situatia ta se va imbunatati cu siguranta, mai ales daca te vei ocupa de acest aspect!

BALANTA

Ai impresia ca le stii pe toate? Cineva iti va dovedi contrariul astazi si te va pune intr-o situatie jenanta! Incearca sa nu mai repeti aceleasi greseli!

SCORPION

Pentru tine, ziua aceasta va fi excelenta mai ales din punct de vedere financiar. Practic, dupa o perioada de austeritate iti vei redobandi echilibrul si te vei simti capabil/a sa faci fata oricarei provocari!

SAGETATOR

Trebuie sa asculti mai mult de sfaturile persoanelor din jurul tau, mai ales daca esti novice intr-un anumit domeniu. Cunoaste-ti limitele si nu te iluziona singur/a! Cine isi cunoaste capacitatile, stie cand sa ceara ajutor!

CAPRICORN

Chiar daca saptamana ce va urma se anunta a fi dificila, asta nu inseamna ca trebuie sa te ingrijorezi peste masura! Bucura-te de aceasta zi cat inca mai poti pentru ca de maine, nu o sa iti mai permiti acest lux!

VARSATOR

Desi nu obisnuiesti sa vorbesti in public, astazi o sa trebuiasca sa o faci, si in fata unui public destul de numeros. E necesar sa ai incredere in fortele tale si indiferent ce s-ar intampla, sa nu lasi capul jos!

PESTI

Azi vei descoperi ca unul dintre prietenii tai are mare nevoie de sprijin financiar. Fa tot ce iti sta in putinta ca sa ii fi alaturi! Nu te multumi sa ii oferi un imprumut modic, daca poti, organizeaza o strangere de fonduri!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic