Horoscop zilnic. Duminica, 28 februarie

Duminica, 28 Februarie 2021, ora 07:00
5891 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 28 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Un eveniment fara prea mare importanta te va face sa retraiesti astazi o situatie din trecut si melancolia te va invada. Nu face din asta o scuza pentru a nu iesi afara din casa. Ceea ce iti va face bine acum este tocmai opusul. Inconjoara-te de oameni care te pretuiesc. Bucura-te de aceasta zi alaturi de ei si iti vei recapata buna dispozitie.

TAUR

Este posibil sa te fi izolat de prieteni din cauza unei relatii romantice incipiente pe care o traiesti. Profita de aceasta zi pentru a integra acea persoana in cercul tau de prieteni. Nu o exclude pentru a fi alaturi de grupul tau sau invers.

GEMENI

Daca planurile tale pentru acest weekend nu au mers asa cum te asteptai, poate ca ar trebui sa ramai acasa. Te poti distra si la domiciliu. Important este sa vrei. Treci printr-o perioada in care s-ar putea sa crezi ca nimic nu merge asa cum trebuie, dar nu e cazul sa dramatizezi.

RAC

Trebuie sa realizezi ca posibilitatile tale sunt multe. Desigur, trebuie sa-ti faci si tu partea pentru a detecta usile care se deschid pentru tine. Daca te inchizi in casa, cu siguranta nu vei putea sa iti realizezi visurile.

LEU

In ceea ce priveste dragostea, daca esti cu cineva de mult timp, nu trebuie sa crezi ca tot ce a fost frumos si bun a trecut deja. Mai urmeaza sa vina multe, pentru ca viata este mereu surprinzatoare.

FECIOARA

Poate ca astazi oamenii sau persoana cu care te-ai gandit sa iesi trebuie sa anuleze intalnirea din cauza a ceva neprevazut. Daca din acest motiv sau din orice alt motiv trebuie sa petreci duminca singur/a, nu cauta cu disperare o alta companie. In viata, toate au un rost.

BALANTA

Astazi incearca sa vezi toate lucrurile pozitive care te inconjoara si pe care uneori nu stii sa le pretuiesti. In ceea ce priveste dragostea, daca nu ai pe nimeni in acest moment, nu fi nerabdator/oare, poate ca inca nu este momentul, dar fii sigur/a ca acesta va veni!

SCORPION

Trebuie sa ai o atitudine mai optimista. In ultimul timp se pare ca vezi totul negru si gasesti probleme acolo unde nu exista. Astazi este posibil sa ai un conflict cu cineva care are un punct de vedere diferit de al tau cu privire la o problema care trebuie solutionata. Nu fi incapatanat/a, nu detii intotdeauna adevarul absolut!

SAGETATOR

Este o zi buna pentru a te organiza, chiar daca doar teoretic. Incepe sa te gandesti la lucrurile carora trebuie sa le acorzi prioritate in viata ta si la ceea ce nu este atat de important. Te asteapta vremuri foarte bune in ceea ce priveste dragostea. Daca iti place de cineva, spune-i fara teama!

CAPRICORN

Incearca prin toate mijloacele sa te eliberezi de anxietate, deoarece toate greselile pe care le faci sunt motivate de acest factor. Iesi undeva, bucura-te de natura, ai nevoie sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile.

VARSATOR

Chiar daca in acest moment esti tentat/a sa iti schimbi canapeaua sau frigiderul, sa cumperi o masina noua sau un scuter electric, este mai bine sa ai rabdare si sa mai astepti putin. Asteapta pana cand strangi mai multi bani.

PESTI

In ceea ce priveste dragostea, acea persoana pe care ai intalnit-o si care te atrage este posibil sa aiba ochi pentru altcineva, nu pentru tine. Nu iti face iluzii la nivel sentimental, ea cauta doar sa fiti prieteni.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

  • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"
  • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentul
  • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
  • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"
  • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
  • "Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
    "Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
    Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
    Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
    Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
    Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
    #horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic