Horoscop zilnic. Duminica, 26 iulie

Duminica, 26 Iulie 2020, ora 07:00
6661 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 26 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu permite indoielilor sa puna stapanire din nou pe tine. Stii foarte clar ce iti doresti si trebuie sa continui sa lupti pana obtii acele lucruri. Esti puternic/a, aminteste-ti mereu asta!

TAUR

Ai decis care sunt caile pe care trebuie sa le urmezi pentru a-ti atinge obiectivele. Nu vei pierde timpul astazi, este clar ca stii ce vrei si nimeni nu iti poate sta in cale.

GEMENI

Ai lasat pe alta data anumite sarcini pe care trebuia sa le faci si astazi vei regreta acest lucru. Vei fi nevoit/a sa faci mai multe lucruri simultan si va fi extenuant.

RAC

Ceea ce iti doresti cel mai mult astazi este sa-ti aloci timp doar pentru tine. Ai trecut prin momente dificile in ultima vreme si nici nu ai avut timp sa reflectezi asupra lor.

LEU

Astazi iti vei da seama ca cel/cea de langa tine nu a avut atat de multa grija de tine precum ai crezut. Nu te-a tratat asa cum ai meritat si te vei vedea nevoit/a sa iei o decizie transanta.

FECIOARA

Astazi vei realiza ca esti inconjurat/a de oameni minunati. Nu trebuie sa cauti pe altcineva, pentru ca acestia iti ofera tot ce ai nevoie. Nu ar strica sa le arati putin mai multa recunostinta!

BALANTA

Ai decis sa uiti de acei oameni care te-au ranit si astazi te vei concentra pe resentimentele pe care le-ai acumulat si care te impiedica sa fii fericit/a. Te vei simti mult mai bine cand vei scapa de ele!

SCORPION

Cel/cea de langa tine nu a fost de partea ta intr-o situatie recenta si acum actioneaza ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Nu poti fi indiferent/a oricat de mult ai incerca, asadar mai bine spui lucrurilor pe nume!

SAGETATOR

Nu ai depus suficiente eforturi la locul de munca, ceea ce te-a determinat sa nu faci atat de multe progrese pe cat ai fi crezut. Esti dezamagit/a de tine, insa tot ce poti sa faci este sa nu mai repeti aceleasi greseli!

CAPRICORN

Ai facut bine lucrurile in ultimele zile, ai avansat mai mult decat sperai si asta inseamna mult pentru tine. Ai mai multa speranta cu privire la viitor, in special in ceea ce priveste situatia ta financiara care este destul de fragila in acest moment.

VARSATOR

Ai petrecut mult timp dedicandu-te lucrurilor si oamenilor care nu te-au facut fericit/a. Astazi decizi sa incepi un nou capitol al vietii tale, in care atmosfera sa fie linistita si sa te bucuri de tot ce iti ofera Universul.

PESTI

Weekendul este pe sfarsite si nu poti pastra in minte acele momente urate pe care le-ai trait in aceste zile. Nu permite experientelor neplacute sa iti dicteze inceputul de saptamana.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020