Horoscop zilnic. Duminica, 22 noiembrie

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 07:00
6791 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 22 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Meriti mult mai mult de la viata, iar daca tu nu te zbati pentru tine, cine crezi ca o sa o faca? Azi vei avea ocazia de a achizitiona un obiect de lux, iar daca vei sta prea mult pe ganduri, s-ar putea sa il pierzi. Nu te mai gandi atat de mult la bani, si pur si simplu traieste clipa!

TAUR

Un prieten vechi te va contacta astazi si iti va cere ajutorul intr-o problema delicata. Asculta-l cu interes si ofera-i cele mai bune sfaturi! S-ar putea ca discutia purtata cu tine (in care are deosebita incredere) sa ii fie mai mult decat suficienta.

GEMENI

Ziua aceasta iti va oferi tot felul de emotii, iar daca tu vei stii cum sa ti le tii sub control, vei avea doar de castigat. Ca sa eviti eventuale reprosuri, incearca sa petreci cat mai mult timp alaturi de partenerul tau de viata si sa va consultati atunci cand luati decizii.

RAC

Dupa saptamana dificila care a trecut, vei avea in sfarsit mai mult timp pentru tine. Odihneste-te corespunzator si daca vei primi invitatii de petrecere a timpului liber, profita de ele! Ziua aceasta nu e tocmai buna pentru a face economii...

LEU

Azi vei fi pus/a intr-o situatie dificila din care vei reusi sa scapi doar daca vei actiona hotarat si cu mult curaj. Nu te baza pe ceilalti, in momentele dificile, fiecare isi va urmari doar propriul interes!

FECIOARA

In prima parte a zilei o sa te bucuri de compania unor oameni dragi tie. Daca nu v-ati mai vazut de ceva vreme, ar fi o idee buna sa ii surprinzi cu un cadou. Nu trebuie sa fie ceva scump, ci doar sa le arati ca esti incantat/a sa ii revezi.

BALANTA

Trebuie sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata pentru ca altfel, s-ar putea sa ramai singur/a mai repede decat ti-ai inchipuit. Spre surprinderea ta, chiar si prietenii si rudele te vor sfatui in acest sens, chiar daca asta inseamna mai putin timp petrecut alaturi de ei. Actioneaza acum si nu mai intarzia momentul schimbarii tale!

SCORPION

Nu o duci foarte bine din punct de vedere financiar, iar acest fapt te perturba emotional destul de puternic. Incearca sa nu te lasi coplesit/a de griji si sa gasesti un echilibru in toate! Pe seara vei asista la un eveniment foarte distractiv si amuzant pe care daca ai posibilitatea, ar trebui sa il imortalizezi!

SAGETATOR

Azi vei afla ca doua persoane dragi tie, se evita permanent si nu mai contenesc cu intrigile. Asuma-ti rolul de mediator si vorbeste cu acestea, incercand sa le gasesti punctele comune. Iar daca asta nu va functiona, incearca sa simulezi un pericol extern! In fata acestuia, sigur vor coaliza.

CAPRICORN

Te vei intelege foarte bine in aceasta zi cu persoanele de sex opus. Daca nu esti angajat din punct de vedere emotional, poate ca acum e momentul sa faci pasul decisiv. Nu uita, daca nu risti, nu ai cum sa castigi!

VARSATOR

Starea ta de sanatate va lasa de dorit astazi, mai ales daca in ziua precedenta nu ai dormit si nu te-ai hidratat corespunzator. Aminteste-ti ca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi! E cazul sa arati tuturor ca te-ai maturizat!

PESTI

In cursul acestei zile vei primi o veste care te va perturba destul de serios. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu actionezi din instinct! Daca vei trece cu bine de acest moment, va urma o perioada destul de linistita pentru tine!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #noiembrie, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020