Horoscop zilnic. Duminica, 20 decembrie

Duminica, 20 Decembrie 2020, ora 07:00
9814 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 20 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In a doua zi de weekend poti sa profiti de timpul liber si de prezenta partenerului ca sa faceti curatenie generala in locuinta. Avand in vedere ca sarbatorile se apropie, actiunea voastra va fi si mai justificata!

TAUR

Astazi vei avea parte de emotii dintre cele mai diverse si nu e exclus sa plangi ori sa razi exagerat. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si sa asculti sfaturile celor din jurul tau! In astfel de momente nu e bine sa ramai singur/a!

GEMENI

Avand in vedere ca esti o fire extrem de competitiva, o parte din prietenii tai evita sa te mai cheme la competitii sportive. Incearca sa iti schimbi aceasta trasatura de caracter pentru ca altfel, risti sa ramai in curand izolat/a!

RAC

Chiar daca se apropie sfarsitul anului, ai lasat la locul de munca o problema nerezolvata care te macina. Incearca sa actionezi cu fermitate si sa nu te gandesti prea mult la consecinte! Pe seara, o vizita sau o conversatie cu o persoana draga, te va umple de energie pozitiva!

LEU

Incearca sa pastrezi un echilibru intre viata personala si cea profesionala, si sa nu iei acasa problemele de la locul de munca! Sigur, e destul de greu sa faci acest lucru peste noapte, dar daca iti vei propune sa faci asta si vei incepe cu mici schimbari, intr-un final vei reusi!

FECIOARA

Azi vei avea ocazia sa descoperi locuri noi si sa te bucuri cumva de frumusetile Romaniei! Daca vei reusi sa iti convingi partenerul de viata sa te insoteasca, bucuria va fi si mai mare si veti simti ca va intariti relatia!

BALANTA

Lucrurile merg destul de prost pentru tine din punct de vedere financiar si daca nu vei schimba ceva in felul tau de a zi, in curand o sa falimentezi. Fa un efort si renunta la cheltuielile inutile iar daca poti, incearca si sa iti maresti veniturile!

SCORPION

Azi vei cunoaste o persoana foarte interesanta, intr-un mediu total nou pentru tine. Desi vei fi temator/tematoare la inceput sa participi la discutie, ar fi bine sa o faci pentru ca la finalul acesteia, te poti alege cu un prieten nou!

SAGETATOR

N-ar strica sa dai dovada de mai multa empatie si sa te implici in problemele persoanelor din jurul tau! Chiar daca la inceput acestea vor fi putin jenate sau reticente, trebuie sa le vorbesti deschis si sa le explici ca nu au de ce sa se simta asa. In fond, prietenii la nevoie se cunosc!

CAPRICORN

In jurul pranzului vei primi un telefon care te va scoate cumva din starea ta de echilibru mental si iti va activa toate simturile. Daca e vorba de o veste proasta referitoare la starea de sanatate a unei rude apropiate, cel mai bine e sa apelezi la cunostintele tale si sa alegi cele mai bune servicii medicale!

VARSATOR

Din punct de vedere sentimental, traversezi o perioada destul de dificila si s-ar putea ca relatia voastra sa se prabuseasca in curand. Nu lasa lucrurile sa mearga in aceasta directie daca inca ai sentimente pentru persoana de langa tine!

PESTI

Ar fi ideal daca in aceasta zi vei reusi sa te ocupi de lucrurile si persoanele care sunt cu adevarat importante pentru tine! Petrece timp cu parintii/copiii tai si bucura-te de reusitele acestora! Pe seara, daca te vei simti cumva obosit/a, cel mai bine e sa adormi cu cateva ore mai devreme...

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020