Horoscop zilnic. Duminica, 2 august

Duminica, 02 August 2020, ora 07:00
8987 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 2 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi este crucial sa fii prudent/a in viata de cuplu si sa te gandesti bine inainte de a lua orice decizie. Spre seara, ai toate sansele ca o oportunitate financiara sa apara in calea ta.

TAUR

Trebuie sa reduci ritmul muncii si sa iti amintesti ca astazi este o zi libera de care ar trebui sa profiti asa cum trebuie. Spre seara va fi necesar sa faci o plata care iti poate dezechilibra bugetul.

GEMENI

Astazi este o zi excelenta pentru a pune punct unui proiect care ti-a adus multe benefecii financiare. A sosit momentul sa lasi cariera deoparte si sa te concentrezi pe viata de familie!

RAC

Ziua de astazi este perfecta pentru a reflecta asupra prioritatilor tale personale, cat si profesionale. Este esential sa iti asculti intuitia, sa faci ceea ce iti place si ceea ce te face fericit/a.

LEU

Desi este weekend, astazi vei primi vesti bune in ceea ce priveste locul tau de munca. Cursul evenimentelor se va schimba incepand de acum si va fi unul favorabil pentru tine si pentru situatia ta financiara.

FECIOARA

Astazi este o zi buna pentru luarea deciziilor importante. Nu permite grijilor si stresului sa te impiedice sa te bucuri de viata. Cu rabdare, efort si consecventa vei reusi sa ai succes in toate.

BALANTA

Urmeaza o perioada dificile din toate punctele de vedere pentru tine. Ar putea aparea probleme cu o investitie sau o ipoteca pe care ar trebui sa incerci sa le rezolvi chiar de astazi. Situatia ta financiara este in pericol si nu ai timp de pierdut.

SCORPION

Vacanta se apropie, iar acest lucru pune presiune pe tine in ceea ce priveste munca. Daca urmeaza sa intri in concediu, ocupa-te chiar si astazi, in ziua ta libera, de sarcinile pe care trebuie sa le lasi in ordine.

SAGETATOR

Traversezi o perioada a schimbarilor pe plan sentimental. Acum atragi mai mult decat oricand persoanele din jurul tau, asa ca ar trebui sa profiti de asta. Iesi si socializeaza mai mult!

CAPRICORN

Noi oportunitati de cucerire se zaresc la orizont astazi. Daca esti singur/a, profita de configuratia astrala actuala pentru a aborda persoanele pe care le placi. Se anunta o imbunatatire in viata ta sentimentala!

VARSATOR

Ziua de astazi este numai buna pentru a te implica in activitati creative. Poti schimba putin decorul casei sau chiar look-ul tau. Ai nevoie de o reinventare pentru a capata mai multa incredere in tine!

PESTI

Astazi vei primi o propunere foarte interesanta. E posibil sa fie vorba despre o invitatie la un eveniment inedit sau despre o intalnire romantica nesperata. Asculta-ti cu atentie intuitia, pentru ca ea te va conduce pe calea cea buna.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020