Horoscop zilnic. Duminica, 18 octombrie

Duminica, 18 Octombrie 2020, ora 07:00
8620 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 18 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi buna pentru imbunatatiri ale locuintei. Vei primi sprijin financiar in cazul in care cheltuielile iti depasesc bugetul. Interesele tale sunt si ale familiei tale.

TAUR

Astazi vei ajunge la un acord important sau vei incheia un contract. Vei face echipa buna cu persoana iubita. In aceasta seara este posibil sa primesti vesti bune.

GEMENI

Astazi, o situatie dificila va fi rezolvata cu usurinta. Acorda o atentie mai mare banilor pentru a evita o situatie similara pe viitor. Spre seara, poti primi un apel cu vesti bune in ceea ce priveste locul tau de munca.

RAC

Daca ai copii, astazi vei fi fericit/a de progresul unuia dintre ei. In ceea ce priveste dragostea, fie vei intalni o noua iubire, fie relatia in care esti implica/a va trece la urmatorul nivel.

LEU

Vesti bune pentru tine si intreaga familie. Exista posibilitatea de a lua o decizie importanta cu privire la o proprietate. Ai nevoie si de liniste, ocupa-te de asta spre seara!

FECIOARA

Astazi vei gasi o activitate care te va incanta extrem de mult. Un prieten te va ajuta in mai multe moduri. Poti face ultimii pasi intr-un proiect la care tii.

BALANTA

Este o zi buna pentru a negocia si pentru a obtine mai mult bani. Se anunta vesti bune pentru tine pe plan financiar. Spre seara, vei fi destul de nelinistit/a cu privire la unele decizii pe care le-ai luat recent.

SCORPION

Primesti vesti bune cu privire la o calatorie pe care ti-ai planificat-o acum ceva vreme. Cu toate acestea, pune sanatatea pe primul loc si nu placerile vietii.

SAGETATOR

Vei avea o perspectiva noua si benefica asupra unei probleme din trecutul tau. Un proiect abandonat se va trezi la viata. Gestioneaza-ti cheltuielile cu atentie in aceasta seara!

CAPRICORN

Vei avea noroc astazi. Intelegerile si comunicarea sunt usor de obtinut, in special atunci cand vine vorba de dragoste. In seara aceasta totul este despre tine si persoana iubita.

VARSATOR

Astazi vei primi o veste buna cu privire la situatia ta profesionala. Circumstantele de la locul de munca se schimba in favoarea ta. E posibil sa obtii o functie mai buna. Fii atent/a la oportunitatile care apar, chiar daca gandul iti fuge doar la distractie astazi.

PESTI

Astazi poate avea loc o schimbare benefica a modului in care privesti viata. De asemenea, exista perspective bune pentru o calatorie la care visezi de mult timp.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020